Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nézik furának az itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézik furának az itteni férfiak véleményét a nők a korkülönbségről, amikor ez a híres alfahím is megmondja, hogy minden férfi a 18-25 éves nőket tartja ideálisnak?

Figyelt kérdés

Amikor ide olyat ír valaki, hogy a nők 18-25 évesen a legvonzóbbak, és minden férfi korosztály rájuk utazik, akkor lepontozzák, hülyének, incelnek nézik és kifigurázzák, hogy "ez csak az itteni lúzer pasik véleménye"

Tényleg? Akkor ezzel mi van?

https://www.youtube.com/watch?v=9m0zTid5IUA

"Tegyük fel hogy 25 éves vagy. Milyen számodra az ideális nő? Hát 18 és 25 között. Tegyük fel hogy 35 éves vagy. Milyen számodra az ideális nő? 18 és 25 között. Tegyük fel hogy 45 éves vagy. Milyen számodra az IDEÁLIS nő? Hát 18 és 25 között"

És ez a videó 45 like és 1 dislike-ot kapott eddig. Tehát mindenki aki megnézi szinte kivétel nélkül egyetért vele. Akkor ez a férfi is lúzer, incel és szerencsétlen? Ezek szerint akkor mégsem csak az itteni férfiaknak ez a véleménye, hmm, milyen érdekes.

2020. jún. 7. 23:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Ez a fazon egy vicc. Meg naná, hogy a fiatalokra vadászik, egy fullos MILF kiröhögné.
2020. jún. 8. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Nektek az az alfahím, aki épp azt mondja, amivel egyetértetek, vagy aki ezt állítja magáról? Mert ez a csávó külsőre egyáltalán nem olyan, mint amilyet én elképzeltem, mikor nyomatjátok a "kigyúrtbéemvésalfahím" szövegeiteket. El nem tudom képzelni, hogy érte tapossák egymást a legszebb nők, tipikusan az a csávó, aki örülhet, ha 30 éves koráig összeszed egy külsőre és belsőre is erősen átlagos csajt, de reálisabban inkább 35 éves koráig bombáz az üzeneteivel nőket társkeresőn, aztán véglegesen incel lesz.
2020. jún. 8. 08:49
 13/16 anonim ***** válasza:
97%

Nicholas viktor? :D

Ő legfeljebb (b)alfa(sz)hím... :D

2020. jún. 8. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

"Akkor ezzel mi van?"

*bevág egy pua videót*

Haver... Te meg lettél vezetve rendesen. Persze tök jó dolog huszonéves csajokat dugni de egy érzelmileg is felnőtt embernek általában ennyi nem elég.

Persze lehet egy 23 éves nő is nagyon felnőttes és érett olyannyira hogy megfeleljen egy negyvenesnek is pl. De nem ez az átlagos.

2020. jún. 8. 08:59
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rákattintottam a videóra, de csak egy számomra ismeretlen, amúgy jól öltözött úriembert láttam. Ha a videóban mondjuk Jézus Krisztus ül a volánnál, aki valóban tud is valamit, azt mondom, hogy lehet benne valami. De csak mert valaki egy 683-as megtekintésű, ebből 45-ször tetszikelt videóban elmond valamit, attól az még nem lesz igaz. Én például a magam 38 évével már kicsit kínosan is érezném magam, ha ebben a korosztályban próbálnék halászni (mármint ha nem lennék nős). Ezzel persze nem akarok senkit leszólni, ha valakinek a fiatalabb lányok tetszenek, akkor hajrá. Nekem inkább 28-tól felfelé, mivel azok feltételezhetően hasonló életstádiumban vannak, mint én, és talán hasonló célokkal is rendelkeznek.
2020. jún. 8. 10:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a fiatalabb lányok tetszenek és nagy menő alfa csajozók leszünk dolgot sem értem.Miért akarja minden csajnak az álma lenni..Nem elég egy nő?Hidd el még az is sok tud lenni :D...Vagy mindig mással akarsz?Csak a reszelés kell?Még egyszerübb és olcsóbb ha elmész egy prostihoz.

A másik paradoxon számomra...megy a sírás h nincs nőtök mert jaj jó fiuk vagytok és a csajoknak mindig a gonosz félre krós izomagy kell.

Utána meg elő adjátok h igy meg úgy akartok majd 1x csajozni...

Ha nem csak hülyiteni akarod a nőket meg egy két menetre..akkor meg add magadat és máris meg van a szüröd.aki lekoptat az neked se felel meg.Mert ugye ha hosszu távon tervezel akkor azért nem jó egy olyan kapcsolat ahol csak a 2-3dik vagy.(itt arra gondolok h vannak nálad fontosabb dolgai is.)

Amúgy a legkönyebb taktik csinálj valami érdekeset amivel oda vonzod az embereket.Az érdeklődök között pillanatok alatt tudsz kezdeni párbeszédet még nőkkel is.

2020. jún. 9. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!