Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhetek a csajoknak ha hosszan a szemembe néznek és gyakran észrevesznek/rámnéznek?

Figyelt kérdés

Ma is pl 4 csaj nézett 4-5 másopercig a szemembe. Az egyik egy eladó csaj volt aki senkinek nem segített a boltban, de hozzám azonnal odajött és utána is visszajött mindig hozzám hogy “jó lett a póló?” pedig dugig volt az üzlet. Közben bárhányszor elment mellettem mindig a szemembe nézett! Nem tudtam levenni mit jelent ez mert maszk volt rajta! Rajta kívül is amikor bementem egy üzletbe, több csaj is rögtön megnézett.

Nem vagyok csajozós! Inkább zárkózott. 178cm vagyok, 76kg, barna haj-szem, sportos. Öltözködésem slimfit ing-farmer.

Ha az eladó csaj részéről ez bejövést jelentett, akkor hogyan kellett volna kezdeményeznem? Mit kellett volna mondani? Nem tudom elképzelni, hogy mi lett volna a módja, hogy elhívjam. Ráérsz munka után, ezt csak úgy dobjam be? Nem creepy ez ismeretlenül?

2020. jún. 7. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Hány kérdést írsz még ki ma erről?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2020. jún. 7. 22:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, azt nem én írtam ki.
2020. jún. 7. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Ja értem, ma mindenkivel az eladó csajok szemeztek
2020. jún. 7. 22:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a kérdező általánosságban írta ahogy olvastam. Nem a mai napjáról írt. De mindegy szerintem.
2020. jún. 7. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugye tudod hogy neki benne van a munkaköri leírásában hogy legyen kedves és mosolyogjon.😁
2020. jún. 8. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!