Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják a nők, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják a nők, hogy az inceleknek nem a külsejük miatt nincs párjuk, hanem a viselkedésük és személyiségük miatt, mikor az összes skalpvadász, akit ismerek ugyanezt vagy náluk radikálisabb értékrendet vall a nőkkel szemben?

Figyelt kérdés

Aki nyíltan és büszkén vállalja, hogy forintot nem érő kis filléres punciként kezeli őket?

Csak mert valami miatt jól néz ki az illető, vagy jómódú már egyből fürtökben lógnak rajta a nők.

Nem mindegyik, de valószínűleg ha 2 recepciós lányból meg 15 irodistából 3 azonnal leszopná őt a mosdóban másik 3 meg egy randimeghívás után kötne ki az ágyában, nem fogja telesírni a párnáját, hogy a maradék 11 lány közül 2 élve elégetné a többinek meg csak arrogáns, bunkó, nem szimpi, stb.

Miért nem lehet egyszerűen elfogadni, hogy vannak olyan férfiak, akik

- nem kövérek, normál testalkatúak, néha még sportosak is.

- nem hajléktalanok, dolgoznak és van átlagos fizetésük.

- nem ápolatlanok, a fogaik, ruházatuk is rendben van.

- a stílusuk sem annyira gáz, ha nem is a mai divat szerinti. nem Beatles frizura meg zokniszandál kategória.

És mégsem tudnak összejönni egy nővel sem. Miért kell látatlanul, névtelenül okoskodni és megmagyarázni, hogy "Én látok csúnya, púpos, hajléktalant is nővel, semmi sem lehetetlen."

Nem az a szégyen, amikor egy nő azt mondja, hogy neki magasak az igényei. Hanem az, amikor meg akarja magyarázni, hogy márpedig nem így van és neki a belső a legfontosabb meg ilyesmi. Amikor meg egy-két ilyen ír, akkor arról kiderül, hogy ő már meg is találta a párját. Milyen meglepő...

2020. jún. 6. 16:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9-es: Heteroszexuális férfiként az én mércém szerint a jó pasi nem az, akinek Superman teste van egy jóképű arccal, ez csak EGYÉNI PREFERENCIA. Amit a média erőltet, meg bizonyos nőknek bejön.

Nekem az az objektív mércém, hogy minél kisebb erőfeszítéssel minél több nőt megkapott VAGY megkaphatott VOLNA, ha akart volna, tehát SAJÁT DÖNTÉSBŐL utasított vissza nőket, akár mert párkapcsolatban nem akart félrelépni, akár mert tudta, hogy nem illenek össze és csak szex lenne, az meg neki nem elég.

Tehát van a jófiú jópasi, aki őszinte érzelmekkel keresi az igazit és bomlanak utána a nők.

Meg van a rosszfiú jópasi, aki kihasználja jópasi státuszát.

Berki Krisztiánnak is nagyon csúnya a feje, mégis jópasi, mert sok nőnek kell. Tehát ha valaki hiányos fogazattal van hatással nőkre, sokszor saját státuszán felüli nőkre az heteroszexuális férfi körökben jopasinak számít. És így példaképként is funkcionál.

Ezért felelőssége a nőknek is - saját érdekükből is - hogy milyen példaképeket állítanak. Ha azt látjuk, hogy fogatlan alkesz segédmunkás is kavar jó nővel, sőt sokszor a jó nő tesz bele többet anyagilag a kapcsolatba, majd ezt összevetjük azzal a kontraszttal, hogy sikeres diplomás, jól szituált srácot meg megcsal az asszony, akkor csökken a motivációnk arra, hogy többek legyünk ilyen téren. Mert azt látjuk, hogy fejre is állhatunk, pénzért megvásárolhatunk egy cicababát is akár, de őszinte szexuális vonzalmat egy szerény kis visszahúzódó lányban sem vagyunk képesek kelteni.

Persze ugyanez visszafelé is igaz a butácska szőke szilikonlányt eltartó férfiakra akik lenézik és hanyagolják a normális, szerény lányokat.

2020. jún. 6. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

A incel pasiknak azért nincs csajuk mert mivel rondák ezért kaptak egy csomó elutasítást. Az eredménye az hogy undorító lett a személyiségük is. Kinek kellene egy szűz, dagadt, komplexusos, ápolatlan, és pluszba besavanyodott, nőket hibáztató személy?

24\N

2020. jún. 7. 09:13
 13/20 A kérdező kommentje:

#12: Majdnem, annyi különbséggel, hogy

- nem vagyok már szűz. Többet tudok a szexről, meg hogy mi a jó a nőnek, mint sok kanapén fingó meccsnéző.

- dagadt sose voltam, azóta kicsit izmos is vagyok már.

- ápolatlan se vagyok, csak legújabb smart casual men clothing szerint öltözködöm, de nem is igénytelenül.

- a komplexus és a személyiség többi része pedig kívülről nem látszik. Valamint az a rengeteg barátzóna sem arról árulkodik a múltból, hogy annyira a személyiségem lenne a probléma. Egész pontosan nekem kellett elhatárolódnom az emberektől és leépítenem minden emberi kapcsolatomat, mert ugyanolyan tanácstalan volt mindenki, mint ebben a kérdésben az aggódó lánytestvér: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Én viszont azt éreztem, hogy ha még több inger (és elutasítás) ér, akkor azt már nem fogom tudni feldolgozni, így inkább a struccpolitikát választottam, utána attól is frusztrált lettem.

2020. jún. 7. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Az hogy van-e nőd csak azon múlik hogy ismerkedsz-e. Iszonyat csúnya, szegény és buta férfiakat és láttam már nővel. Akkor neked mi a kifogásod ha nem a tettek hiánya?
2020. jún. 8. 07:55
 15/20 A kérdező kommentje:

#14: Nem. Azon múlik, hogy bejössz-e a nőnek. Aki neked csúnya heteroszexuális férfiként, az lehet, hogy bizonyos nők szemében a legjobb pasi.

De már több kérdésnél elmondták ezt is többen. Te látsz embereket az utcán, akikről azt hiszed, hogy párok, gyorsan és felszínesen ítéled meg a dolgokat. Ettől még nem úgy van az.

2020. jún. 8. 18:03
 16/20 anonim ***** válasza:

#14 vagyok. A saját tapasztalataim alapján ítélem meg a dolgokat nem pedig felszínesen. soha életemben egyetlen egy olyan srácot sem láttam aki ha akarta volna és tett is értelme ne lett volna barátnője.

Viszont rengeteg olyat láttam aki mindenféle kifogást gyártott csak azért, ne kelljen beismerni hogy neki kellene változtatnia.

Áruld már el, hogy mi az a külső jegy ami megakadályozza azt, hogy barátnője legyen egy férfinak. Mert a szépség relatív dolog.

2020. jún. 8. 18:28
 17/20 A kérdező kommentje:

#16: Ha tudnám, akkor már változtattam volna rajta. De alighanem nem egyetlen külső jegyről van szó, hanem olyan apró dolgok összességéről, ami miatt akárhány nő néz is rád, egyik sem képes szexuális vonzalmat érezni irántad.

Egyébként meg abban igazad van, hogy olyan nők biztosan akadnának, akiknek ha a bankszámlájukra utaltatnám a havi fizetésemet, akkor talán lehetne valami, de ennyi erővel akkor ez mivel is jobb, mint egy prostituált? Hiszen nekik nem csak én vagyok a potenciális jelölt, a 60 éves bácsival is ugyanúgy összejönnének és még meg is kapod tőlük, hogy ő legalább úriember, akinek nem csak a szexen jár az esze, hölgyként bánik vele, elviszi őt ide meg oda...

Attól, hogy rengeteg férfinek ez az életforma teljesen oké, még nem lesznek szexuálisan vonzóak az adott nő szemében. De biztos azért is én vagyok a hibás, mert végül is kinek is kéne bizonyítanom? Maximum saját magamnak tudok, mert nem áll mellettem senki, aki dokumentálja az eseményeket és a gyakorin attól nem leszek menőbb, hogy azt írom, hogy elvertem közel 5 milliót 20 olyan kapcsolat-kezdeményre, amiből végül nem lett semmi.

Tudod milyen érzés, amikor már a végén azért mész fapofával, pesszimistán randizni, mert már a sokadik ilyen volt, aki megpróbált finoman manipulálni? És mivel egyre rutinosabb vagy, mert több száz randin vagy túl, néha már úgy érzed, hogy legszívesebben a kézfogás meg puszi-puszi után elköszönnél, mert úgyis előre tudod mi lesz a vége?

Na ezt nem akarom. Hogy az előző kudarcaim rányomják a bélyegét a későbbi ismerkedéseimre.

De a számok sajnos arra a következtetésre visznek, hogy szexuálisan vonzónak egyetlen nő sem talál, ellenben a folyamatos töretlen próbálkozásaim miatt mindig kifogom azokat, akik érdekből puhatolóznának, hogy mégis mennyit tudnának nyerni egy velem való párkapcsolaton.

2020. jún. 8. 21:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor mondogasd csak nyugodtan tovább hogy a külsőddel van baj, nem mással szúrsz ki 😂
2020. jún. 8. 21:22
 19/20 A kérdező kommentje:

#18: Mégis mivel lenne a baj szerinted, amikor azt látom, hogy máshol pillanatok alatt összejönnek egymással, egyesek már a Tinder randit is úgy szervezik le, hogy nálam vagy nálad, velem meg

- alig veszi fel bárki is a szemkontaktust.

- aki felveszi és mosolyog (10000-ből 1) és próbálkozok nála, ott kiderül, hogy van barátja, csak alapból ilyen mosolygós kedves lány, azért mosolygott. Vagy éppen valami jó dolog történt vele. Vagy olvasta a neten, hogy mosolyogjon és jobb kedve lesz tőle.

- Ha mindenkit SZÓ SZERINT MINDENKIT jobbra húzok is vagy prostituáltak találnak be (akiket mindig jelentek a moderátornak) és sorolják a tarifát, vagy annyira távoli faluból, ami még sárga Volán busszal is csak kettővel közelíthető meg, de leginkább kocsival, Google Streetview fotók alapján az is 4 kerék meghajtás. Velük is próbálkoztam, vagy kamu 18 évesek, mert nem enged a rendszer fiatalabbat beírni és amúgy 14 meg 16 éves kislányok, akik uncsiznak és ismiznének. Vagy azért nem találtak eddig társat, mert Budapestre egyik sem akar feljönni, költözzön le hozzá a pasi. De mivel virtuális az egész, fogalmam sincs, hogy egyáltalán bejönnék-e nekik, de nem azért tanultam meg építettem karriert, hogy a disznóknak öntsem ki reggel 4-kor a moslékot a vájúba csak azért, hogy legyen egy barátnőm.

Végül pedig ezek, akiket soroltam. Tudod a nők sem hülyék. Pontosan levágják, hogy reményvesztett és kiéhezett vagyok már csak abból a gesztusból, hogy jobbra húztam őket. Ha pedig kiderül, hogy még helyesen is tudok írni, összetett mondatokat is meg tudok fogalmazni, akkor már pörög is a jackpot a szemükben.

2020. jún. 8. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
"mégis mivel lenne a baj szerinted" - erre a kérdésedre már válaszoltam, ha nem emlékszel rá akkor olvass vissza csak ne értetlenkedj
2020. jún. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!