Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire értetek egyet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értetek egyet az alábbi állítással?

Figyelt kérdés
Társkeresésnél úgyis a külső számít. Ha jól néz ki és bejön a másik fél, akkor az ember bemagyarázza magának, hogy a belső tulajdonságai is remekek. Pl. ha egy csajnak jó a s.gge és nagy a melle, akkor a hiába hisztis, a férfi bebeszéli magának, hogy "ah, nem is hisztis, csak szenvedélyes, temperamentumos!" Ha egy csaj jön össze a helyi menőcsávóval, beszuggerálja magának, hogy a pasi ugyan addig minden hétvégén más nőt vitt haza, és az összes barátnője mellett félreqrt, de mellette majd megváltozik...
2020. jún. 3. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
Ha ubdorodsz a másik külsejétől, cseszheted az egészet. A semleges külsőt viszont megszépíti a belső. És a jó külső is legfeljebb csak használható lesz, ha a belső ócska.
2020. jún. 3. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

Első mondatig olvastam.

Csak a belső számít. Még azoknak is, akik azt hiszik, hogy nem.

2020. jún. 3. 21:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Hú, én pont fordítva vagyok. Ha valaki megfog a humorával és a gondolkodásával, akkor idővel elkezd tetszeni a külseje is. Az eddigi párkapcsolataimnak kb. a háromnegyede elsőre nem jött be, aztán ahogy alakult a barátságunk, úgy kezdtem egyre több értéket látni bennük külsőre is. Elkezdtem szeretni az arcukat, alakjukat stb. És az az érdekes, hogy amikor végül szakítottunk, lassan úgy alakult, hogy már nem találtam túl helyesnek sem őket később, bár talán annyira ellenszenvesnek sem, mint előtte.

Pl. valami gyerekkori emlék miatt nem szerettem a szőke srácokat, mégis egyszer úgy alakult, hogy egy társaságban megismertem egy szőke pasit, sokat beszélgettünk és ahogy alakult köztünk a mentális szimpátia, úgy kezdtem egyre vonzóbbnak találni a külsejét.

2020. jún. 4. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!