Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább filmezős vagy sokat olvasó lánnyal járnátok?
Én unalmasnak erzem magam miota part keresek, megkerdezik mi a hobbim és az olvasás az...naponta 3 órát töltök vele, hossztól függően heti 1 könyv lemegy. Írok is kis történeteket csak úgy magamnak.
Nem szeretek filmet nézni csak moziban, a legtöbben pedig nem értik miért jó az olvasás, úgy érzem lenéznek és unalmasnak, feleslegesnek tartják. 22/L
Olvasós!!!
Semmi kedvem harcolni, hogy ki nézi a nagy TV-t, meg végig szenvedni valami csajos nyálat. Olvasson csak.
Olvasóst mondanék, de mindig filmnézős volt. :D
Így az olvasás megmaradt nekem.
Nem vagyok férfi, de olvasok és nézek néha sorozatokat, filmeket is. Ne gondolja senki, hogy a mostanában kiadott könyvek 90%-a nem egy kupac trágya... Főleg a szórakoztató irodalom. :D Onnan is csak a ponyva meg a gyér megfogalmazás és a sablonos, logikai bukfencekkel telenyomott ócska szenny dől regény formájában.
Ezzel nem azokat akarom kritizálni, akik olvasnak, sem azokat, akik inkább a filmet preferálják, mert úgy gondolom, egyikünk sem olyan fontos ember, hogy ha gyakorizni belefér neki, akkor néhány ilyen agyzsibbasztásnak ne adjon esélyt. De lássunk tisztán: nem a csatorna jellege adja az értékét a műnek. Főleg ma, ahol inkább az alkot, akinél a pénz van.
Tessék kicsit olvasgatni, kis érzékkel belefájdul az ember feje abba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!