Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok biszex pasival, lányok?
Figyelt kérdés
Ha korábban már dugott meg pasit, nőt vegyesen, de egy ideje már lenyugodott és monogám kapcsolatra vágyik. Pasikkal sose volt érzelmi kapcsolata, csak szex, szerelmes csak nőkbe tud lenni.
Bíznátok benne?
2020. jún. 1. 14:50
1/5 anonim válasza:
Ha monogám kapcsolatot keres és nem szeretné hogy bármivel a fenekében turkáljak vagy ő az enyémben akkor nincs akadálya. Olyan mindegy hogy csak a nőket vagy mindkét nemet vonzónak tartja a hűség szempontjából. A kérdés inkább az anál témakör lenne. Mert én azt soha őneki meg ezek szerint oda vissza működik.
2/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, és honnan tudja, hogy lenyugodott? Én nő létemre soha nem tudnék nővel szexelni, mert undorodom tőle, ő hogy tudott pasival?
3/5 anonim válasza:
Miért ne tenném? Te járnál emberrel?
4/5 anonim válasza:
Igen, mellettem továbbra is kiélhetné biszex hajlamait.
5/5 anonim válasza:
Én nem. Hívjatok homofóbnak, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!