Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy emiatt nincs barátom? Emiatt dobom azokat, akikben találok egy kis hibát is?
Anyámék 30 éve vannak együtt. Mindig láttam, hogy apám hogy viselkedik anyámmal. Szinte semmibe veszi, semmit nem értékel, anyám csináljon meg neki mindent de ő semmit, az összes háztartási munkát anyám végzi egyedül munka után, apám fel van háborodva ha el kell mosnia 1 bögrét, egyáltalán nem tiszteli, nem beszélgetnek, minden a feneke alá van téve, ő járkálhat minden hová de anyám soha, nagyon féltékenykedik.
Lehetséges, hogy azért dobok mindenkit, ha előkerül egy ilyen hibája, mert nem akarok a szüleim sorsára jutni?
Simán. Még csak azt sem jelenteném ki, hogy ez baj. Mármint az nyilván nem jó, ha nincs párod, pedig szeretnél. De ha kiiktatod azokat, akik valami apádéra hasonlító viselkedést vagy személyiségjegyet mutatnak, az teljesen rendben van!
Az már nagyban szerencse kérdése is, hogy ilyeneket sodor-e az utadba élet vagy normálisakat. Akármilyen közegben mozogsz, akárhol próbálkozol ugyanis, ez a férfitípus mindenhol jelen van, és még manapság is igen nagy számban sajnos. 🙁
Esélyes, és szerintem nagyon jól teszed! Így elkerülhetsz egy hasonló kapcsolatot.
Igenis elvárható, hogy egy férfi tiszteljen téged, és ha együtt élsz valakivel, akkor legyen KÖZÖS a háztartás is.
Persze, olyanra vágyom aki SZÁMOMRA tökéletes! Mindenkinek más az ideálja.
Nem értem ez miért olyan nagy baj?
"Nem, azért dobsz mindenkit mert megteheted és mert - mint sok másik nő - te is a tökéletesre vársz."
Nem, majd összejövünk egy kiszolgálásra váró phasszal. Neked elmentek otthonról?
Jól sejted: apád viselkedése akaratlanul is azt juttatja eszedbe, hogy minden férfi ilyan. Pedig ez nincs így. Ismerkedj, ismerjétek meg alaposan egymást. Hiba nélkül úgysem lesz (Te sem, én sem vagyok hiba nélkül), de az a mérvadó, hogy el tudod-e majd viselni azokat a hibáit, amit észre vettél rajta.
Ne, ne mondj le a szerelemről a párválasztásról! Aligha a legelső fiú lesz az igazi, aki az utadba kerül!!!
Nem kell hisztizni lányok, azt írta "kis hibát". Nem azt írta hogy alkoholista, drogos, fogatlan, munkanélküli emberekkel nem jön össze.
Az meg hogy nem jön össze valakivel, aki mondjuk nem takarít hetente az igenis válogatás.
#9 "Kis hiba"... Az ilyen kis hibák elfogadásával lehet szép fokozatosan belecsúszni abba, amiben az anyja jelenleg is él.
Nem arról van szó, hogy a férfi hetente takarít-e vagy 2 hetente, hanem arról, hogy mit vár el a nőtől. Először csak egy finom vacsit vagy reggelit, ha együtt alszanak. Aztán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!