Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a fesztiválokon automatikusan beindul az alfa searching üzemmód és keresik a potenciális alfákat szexre? Legalább idén békés lesz a nyár és így nem lesz alfa hajsza? 37F
Tessék?
Én gyakran járok különböző fesztiválokra (általában külföldre), és tudod hány emberrel feküdtem le az évek alatt? Eggyel, a barátommal.
Az emberek többsége a zene vagy az aktuális programok miatt megy fesztiválozni, nem a szexért. Arra ott van az egész év.
Aki pedig alfákra (?) vadászik, az idén és jövőre is fog. Azt mondjuk fel nem fogom, hogy téged miért érdekel idegen emberek szexuális élete. Mi közöd hozzá? Miben érint ez téged?
22/L
"Miben érint ez téged?"
Hát szerintem pont az a baja, hogy semmiben.
hát szerintem a te nyarad minden évben békés szóval nem mindegy... :D
amugy valoszinuleg juliusramár feloldanak mindent azt akkor bepotolnak 5 évet! igen valoszinuleg a ribiknél még nagyobb lesz a kolbász keresés de nyugi nem téged fognak keresni...
Ti valami alternatív világban éltek. Az állításodnak semmi valóságalapja nincs.
Egyébként meg megsúgom a gonosz külföldiek kapcsán hogy MO-n a lakosság 60%-a nem beszél idegen nyelvet szóval elég nehéz úgy ismerkedni hogy egy szót se értesz a másikból :) I don't know, that you understand the problem.
További jó rettegést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!