Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Rolls Royce Wraith mamahotellal, vagy Ford Fiesta 3 szobás lakással?

Figyelt kérdés
Írhatnak mindenféle tipusú nők, ha ide nem mertek priviben is jöhet. Melyik a menőbb férfi?

2020. máj. 18. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%
Egyik se kellene. Az ne nevezze magát férfinek aki a tulajdonával villog. Amikor megismertem a férjem volt már saját lakása és jó kocsija. Nemntudtam az elején, bringával jött a randira, és nekem úgy is ő kellett. Az a nő aki azt nézi mije van egy pasinak, annak megvan a maga neve és foglalkozása.
2020. máj. 22. 20:33
 12/26 anonim ***** válasza:
Ez így most mi? Ha megtehetem, hogy legyen egy Rolls Royce-m akkor mára 3 szobás lakás se akadály.
2020. máj. 23. 02:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
De miért hiszitek azt, hogy ha az egyik megvan, akkor a másik is? Én rengeteg embert ismerek, akik épp csak összekaparták a pénzt iPhone-ra. Semmi logika nincs abban, hogy ha nekem telik egy drága dologra, akkor egy másikra is.
2020. máj. 23. 05:41
 14/26 anonim ***** válasza:
#13 Azért egy 60 milliós RR meg egy 2-300 ezres iphone között van egy kis különbség.
2020. máj. 23. 06:05
 15/26 anonim ***** válasza:
#13 Egy RR árából jobb esetben 2 lakás is kijön (80-100 millió körül), és egyszer néztem (nekem tetszenek, gondolkodtam rajta, ha egyszer ilyen gazdag lennék, hogy lehetne venni), nem lehet lízingelni, csak kp-ra adják oda (használtan meg eleve ez nem játszik, ugye), szóval akinek van 80-100 millió kp-ja, annak bizony van pénze lakásra is. Ez nem összehasonlítható egy iphone árával. Vagy bármi egyéb, drága használati tárggyal.
2020. máj. 23. 08:22
 16/26 anonim ***** válasza:
#13 Minek vesznek drága telefont ha nincs rá pénzük? Olcsóbban is hozzá lehet jutni olyan telefonokhoz ami ugyan azt tudja mint az iphone. Ja bocs igaz az nem apple. Amúgx meg benne van, hogy ha megtehetem, mert valószínűleg úgy van rá pénzem, hogy utána nem halok éhen.
2020. máj. 23. 11:59
 17/26 anonim ***** válasza:
60%

Ne keressetek már benne logikát, ez egy teljesen hipotetikus kérdés, aminek az alapja az, hogy mi lenne, ha bármi előfordulhatna.

Olyan, mintha azt kérdezné, milyen lovat szeretnél inkább: arab telivért vagy egy félvér gebét, de szárnyakkal?

2020. máj. 23. 12:26
 18/26 A kérdező kommentje:
Ahogy valaki írta ez egy nagyon drága kocsi és tényleg csak úgy lehet megvenni, ha szülőkkel nyomulsz. Gondolkozzatok már kb 400-500 ezer €.
2020. máj. 23. 12:29
 19/26 anonim ***** válasza:
Miért csak úgy lehetne megvenni? Ha egy sikeres vállalkozó lennék külföldön, vagy hasonló, akkor saját zsebből mosolyogva kitudnám fizetni.
2020. máj. 24. 01:48
 20/26 anonim ***** válasza:

"Minek vesznek drága telefont ha nincs rá pénzük? Olcsóbban is hozzá lehet jutni olyan telefonokhoz ami ugyan azt tudja mint az iphone. Ja bocs igaz az nem apple."

Pont azért, mert Apple. Nálunk az irodában senkinek nincs iPhone-ja, pedig vehetnénk magunknak. Lent a postán majdnem mindenkinek. És büszkén mesélik, hogy inkább nem reggeliztek, vagy miket adtak el a telefonért.

Egyszer két pizzafutár is beszélgetett a liftben, nem tudom, hogy nekem akart-e menőzni, hogy 400 ezres telefonja lesz, de ő meg arra gyűjtögetett.

2020. máj. 24. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!