Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lenne az esélyem társat találni férfiként, ha mindent bevetnék és semmit sem bíznék a véletlenre?

Figyelt kérdés

Hajbeültetésre rászánnék 2 milliót, hogy legyen végre hajam.

Stílustanácsadóra rászánnék félmilliót + ruházat, hogy labdába tudjak rúgni az átlagos férfifelhozatallal szemben.

Profi fotósra rászánnék 100 000-et, hogy kiválogassuk azt az 1-2 normális képet, amin nem vágok hülye arckifejezést.

A maximálisan elérhető prémium tagságra is rászánnék mondjuk 50 ezret.

Minden nőnél csak egyetlen esélyem van, hiszen aki egyszer balra húzott, az már nem fog többet jobbra húzni, a lehető legnagyobb hatást kell gyakorolnom a nőkre, akiknek megjelenek a képernyőjén, felejthetetlenné kell válnom, mint Győrfi Pál.

2020. máj. 15. 22:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

8.

27 évesen már nem vagyok egyetemista. Nem bulikban ismerkedem, hanem főleg az interneten keresztül. Nem a szülővárosomban élek, ezért itt nem igazán van társaságom, sok barátom.

9.

Annyira extra jóképű nem vagyok, igaz csúnya sem.

2020. máj. 16. 07:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben a szituban lennék és ennyi kidobnivaló pénzem lenne, inkább a rosszlányokról válogatnék hetente másik lányt:)
2020. máj. 16. 07:14
 13/14 anonim ***** válasza:
54%
Ha alacsony vagy, vagy csúnya az arcod, akkor semmire nem mész vele.
2020. máj. 16. 08:39
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Nincs túl sok eszed. Stílustanácsadó nem kell egy átlagos embernek. Akinek minimális ízlése is van, az már egy egyszerű fast fashion boltból is fel tud öltözni normálisan. Nem tudom mi olyan nehéz egy nadrág meg egy ing vételében, hogy tanácsadó kelljen hozzá.

Fotósra 100.000 hatalmas baromság, bárki csinál rólad egy pár normálisabb képet 15-20 ezerért. Ha meg rondák a vonásaid vagy szar az alakod, azon egyetlen fotós sem tud segíteni.

Hajbeültetés még indokolt lehet, bár az sem annyira. A személyiségeden kellene fejleszteni, már ebből a kérdésből is meg tudom állapítani, hogy unszimpatikus vagy. Ezzel a nők többsége gondolom ugyanígy van. Normálisnak lenni nem nehéz és túl sok pénz se kell hozzá.

2020. máj. 16. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!