Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz ha 18 éves lánnyal beszélgetek?
Régebben ez teljesen természetes felállás volt, mostanában vannak úgy oda annyira az emberek, hogy jaj még gyerek satöbbi. Igen, lehet hogy az. De lehet, hogy működnének köztetek a dolgok. Az a gáz, hogy gyakorin kell kérdezned erről. Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, aztán tart, ameddig tart.
Itt gyakorin semmi nem jó, látod felettem a 25 évesre is azt írják gyereklány, holott lehet több diplomás, vagy nagyobb egzisztenciája van, mint a palinak. Nem kell hallgatni senkire.
Ilyenkor megdöbbenek, hogy pár ember milyen gyorsan felejt, hogy ők 18 évesen már majdnem 100%-ban felnőttek voltak, igen változunk még főleg tapasztalatokat szerzünk, de a személyiségünk alapja ekkora rég kész van. Kíváncsi vagyok, hogy akik őrjöng, hogy a 18 éves az gyerek, azok 18 évesen mit mondta volna annak, aki közli velük, hogy ők gyerekek.
Továbbá láttam valaki előkapta a "bezzegamiidőnkben" kártyát is, hogy "ezekeamai18éveseknemnők" az megvan, hogy ma a kamaszok KORÁBBAN ÉRNEK? Tehát ma egy 18 éves olyan mint három-négy évtizede egy 20-22 év közötti?
a 12. válaszolóval bár nem értek egyet de van ebben igazság.
Akkor mondjam neki, hogy maradjunk barátok és csak beszélgessünk?
Lehet, hogy ez után nagyon sírni fog. Talán idővel megbékélhet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!