Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire gáz ha 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire gáz ha 18 éves lánnyal beszélgetek?

Figyelt kérdés
33 éves férfiként. Mennyire elítélendő? Illetve mennyire működhet?

2020. máj. 14. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
5%

Régebben ez teljesen természetes felállás volt, mostanában vannak úgy oda annyira az emberek, hogy jaj még gyerek satöbbi. Igen, lehet hogy az. De lehet, hogy működnének köztetek a dolgok. Az a gáz, hogy gyakorin kell kérdezned erről. Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, aztán tart, ameddig tart.

Itt gyakorin semmi nem jó, látod felettem a 25 évesre is azt írják gyereklány, holott lehet több diplomás, vagy nagyobb egzisztenciája van, mint a palinak. Nem kell hallgatni senkire.

2020. máj. 14. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Ami itt a gyakorin férfiakban az incel, au nőkben a frusztrált 30as, aki lepontoz mindenkit, mert titkon emlékezteted arra, hogy kiöregedett. Egy nő pedig erre nem akar emlékezni. Egy nő, aki eddig hercegnő volt, az mostantól érett, diplomás, stabil egzisztenciával rendelkező királynő akar lenni, semmivel sem adja alább.
2020. máj. 14. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
29%

Ilyenkor megdöbbenek, hogy pár ember milyen gyorsan felejt, hogy ők 18 évesen már majdnem 100%-ban felnőttek voltak, igen változunk még főleg tapasztalatokat szerzünk, de a személyiségünk alapja ekkora rég kész van. Kíváncsi vagyok, hogy akik őrjöng, hogy a 18 éves az gyerek, azok 18 évesen mit mondta volna annak, aki közli velük, hogy ők gyerekek.

Továbbá láttam valaki előkapta a "bezzegamiidőnkben" kártyát is, hogy "ezekeamai18éveseknemnők" az megvan, hogy ma a kamaszok KORÁBBAN ÉRNEK? Tehát ma egy 18 éves olyan mint három-négy évtizede egy 20-22 év közötti?

a 12. válaszolóval bár nem értek egyet de van ebben igazság.

2020. máj. 14. 22:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Èn 18 éves vagyok, és egyáltalán nem gondolom azt, hogy elég érett lennék (én vagy bármelyik évfolyamtársam) ahhoz, hogy egy 30-as férfival beszélgessek/kapcsolatba legyek vele. Az én korosztályom még a szüleivel lakik, bulizik és teljesen más elvárásaink vannak egy kapcsolatban mint egy felnőtt nőnek. Hiába töltöttük be a 18-at, attól még gondolkodásban közel sem tartunk ott, mint egy 21-25 éves nő
2020. máj. 15. 10:04
 15/16 A kérdező kommentje:

Akkor mondjam neki, hogy maradjunk barátok és csak beszélgessünk?

Lehet, hogy ez után nagyon sírni fog. Talán idővel megbékélhet?

2020. máj. 15. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
"Lehet, hogy ez után nagyon sírni fog." Ennyire gyermeteg felfogással neked biztos, hogy nem való ez a lány, csak tönkretennéd az életét.
2020. máj. 15. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!