Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha multhéten akart talàlkozni de jeleztem neki nekem ez a hét a legjobb (a jövöhét), es azota SEMMIT nem ir mintha nem érdekelném, most akarjak ilyennel talàlkozni?
Ahogy feltünt altalaban csak unalomüzö vagyok neki egyelöre, mert nem ismerjük egymast elèggè(netes ismerkedes), sokszor csetelgettünk amugy, kedvesen udvarolt stb
Nem elöször van ez igy hogy full akar làtni hivogat de valahogy mindig amikor rà is èrek ugy "elül" az egész.
Mukt hét szerdan cseteltünk most mikor folyamat talalkozni akart es irtam neki ezen a héten totàl szabad vagyok es jo lesz.
Még irkaltunk par sort ki mit csinal milyen a napja stb.legutobb jo munkat kivantam neki szerdan, azota semmi.
Nem vagyok szerelmes, bennem sincsenek nagy erzelmi viharok. Szoval elèggè könnyen kiabrandit a kezdeti szikrabol is ez a közömbös stilusa.
Most tuti "kieröszakolhatnék" egy randit azzal ha rairok, de most irjak rà ilyenre aki ugy tünik olyan mint egy "fa"?
26n
Szerintem túlzásba viszed. Nekem is volt olyan, hogy több emberrel chateltem, aztán akivel találkoztunk volna, mondta hogy 2 hét múlva ér rá. A neten annyira nem fogott meg a beszélgetések alapján, hogy mással ne beszélgettem volna. Ahogy ez gondolom fordítva is igaz. Beszélgettem, randiztam, más jobban megfogott, ő pedig nem írt két hétig. Utána meg a semmiből én lettem leteremtve, hogy elfelejtettem. Valóban megfeledkeztem róla, de ő se foglalkozott velem.
27N
En csak attol tartok hogy majd akkor keres megint nagy elànnal mikor el leszek havazva. Aztan meg irhatom nekem a multhet volt jo minden nap most eppen nem.
Ehhez semmi kedvem ezt jövöheten vagy maskor lejatszani.
Szoval ha majd ram ir amikor nekem megint nem lesz jo engem faraszt az hogy erröl fogunk temazni hogy ezen a heten minek ghostingolt akkor aztan ö felhozza a bugyuta kifogasait dolgozott vagy akarmi.
Ezt ugy megelöznem. Vagy jövöheten en mar nem is reagalok neki. Abbbol meg az lesz hogy azthiszi megbantodtam mert mondjuk dolgozott es nem ert ra es milyen nö vagyok akkor.
Ehhez az egesz mar elöre lezongorazhato témahoz nekem semmi kedvem.
Ö meg ugy nez ki direkt nem ir egesz héten aztan majd jövöheten bevag egy mizut amire nem lesz kedvem irni aztan ràmkeni hogy biztos meg vagyok bàntodva.
Közben nem. Csak nem megyek bele a jatszmaiba.
Szerintem vasarnap blokkolom ha addig nem jelentkezik es akkor meguszom jövöhéten ezt a párbeszédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!