Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Regisztráltam egy társkeresőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam egy társkeresőre, és a bemutatkozásomhoz még odabiggyesztettem: "Van fogam - elől is. Ne legyen lenőve a hajad - hátul sem! " Mit gondoltok erről? 49/F

Figyelt kérdés
Elolvastam pár hölgy adatlapját és egyik - másik kiírt ilyeneket, hogy az ember legyen már megfürödve találkozás előtt, ill. legyen foga, legalább a kirakatban. Szerintem ez kicsit lealacsonyító. A nőknek meg ne legyen lenőve a haja és lepattogzódva a körömlakkja, és a táskaszíja se legyen rojtos.

2020. máj. 11. 19:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőre regisztráltál azért,hogy provokálj?
2020. máj. 11. 20:50
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem provokálás miatt, hanem azért, hogy megnézzem, a korban hozzám illő (45 - 53 év) nők milyen állapotban vannak éppen. :)

Kb. évente megnézegetem, hogy hol tartanak az elvárások, mert érdekel, hogy képes vagyok-e túlteljesíteni, és miután ezt konstatálom, kiregelek. Nem írogatok senkinek, nem szemétkedem. Csak bekukkantok.

2020. máj. 11. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Jaj Kérdező, ne haragudj, de én ezen most nagyon jót nevettem:).

Nem társkeresőztem még, de most komolyan mondom, lehet, hogy regisztrálok az ilyen gyöngyszemek miatt:)

Ha csak poénkodásnak szánod a társkereső használatát, akkor írd ki nyugodtan, de ha nem, akkor szerintem inkább ne.

33N

2020. máj. 11. 21:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy üres duma az "elvárás" a nőktől. 33 éves létemre 50 éves kor alatti embert még nem láttam (a hajléktalanokat és hasonlókat most ne vegyük ide), akinek ne lett volna rendben a higiéniája. Nekem soha egy tömött fog nem sok, annyim sem volt, mégsem volt senkim. Szóval ez kb. a "Semmilyen ideálom nincsen, a lényeg, hogy szeressen" és hasonló női klisémondatok egyike. Amikor igazából ő sem tudja miért nem tetszik neki senki, dehát valamit csak mondani kell....
2020. máj. 11. 22:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Hehhe, most olvastam, hogy egy 167 cm-es hölgy 180+ fickót szeretne, tehát 179 centiseket nem fogja kidobni neki a kereső sajnos. :) Persze, az ilyenek csak 12 centivel magasabbak, mint ő, és az milyen már?! :D
2020. máj. 12. 08:05
 16/21 A kérdező kommentje:
Kedves 33N! Nem szívatok én senkit, azonkívül aktív hobbi sportolóként bejelöltem, hogy a keresett "heti 3 min" alkalommal mozogjon, és ez törtszázalékos egyezés, kb. Meg nem írogatok, csak megtekintem az állapotokat, mint említettem. :)
2020. máj. 12. 08:08
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, én se értem,hogy miért is teszed mindezt.

Egyébként azzal nincs baj ha a 167 cm magas nő 180 cm-es pasit szeretne. Én is ilyen magas vagyok, a férjem pedig 185 cm volt. kb. másfél fej különbség volt köztünk, ami nem sok. Főleg,hogy gyakran járok magassarkú cipőben.

A 167 cm-hez tegyél hozzá 5-8 cm cipősarkot = 172-175 cm kb. Igy már nem is sok a 180 cm a pasinak.

49 évesen szempont számodra,hogy heti X alkalommal mozogjon valaki?

Én kerékpárral járok dolgozni, ez napi 3 km kb ide-oda tekerve. Emellett füvet nyírok,kertészkedek, takarítok,bevásárolok, sétálok. Egyáltalán nem vagyok elhízva, és szinte folyamatosan mozgok. Anélkül,hogy a szó szoros értelmében sportolnék.

Ahogy látom Te úgy nézelődsz a társkeresőn,hogy nem kifejezetten, mindenáron szeretnél társat csak akkor ha felbukkan a számodra tökéletes nő. Nincs ezzel baj, de ennyi idősen már a korban Hozzád illő nők többsége - ahogy Te sem- nem rendelkezik tökéletes paraméterekkel, kivéve ha plasztikai úton tesz ezért.

2020. máj. 12. 08:52
 18/21 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Így van, ahogy mondod, nem keresek társat, ha beesik jó, ha nem, nem. :) Viszont, mióta kiírtam a 3 sportot, nem írogatnak, azaz nem kell udvarias kösznem válaszokat írkálnom.

2020. máj. 12. 09:45
 19/21 anonim ***** válasza:

Szánalmasnak gondolnálak. Egyrészt, amiért poénkodsz, és ezt azért teszed (látszik), mert vmiért magadra vetted a nők kritériumait, nem tartod elfogadhatónak, mint írtad is, h lealacsonyító.Megsúgom nem az, nézd meg a társkeresőn férfitársaid felhozatalát...Szánalmas, mert ha nem is a te inged, vmiért mégis csak felvetted. Szánalmas, mert fogalmad sincs, h egy haj hátul nem lehet lenőve, de szófordulatos poént gyártottál a saját tudatlanságodból.

Egyszerű lehetsz, mint a faék, és borzalmasan ostoba.

(A heti 3 sport tevékenység elvárása, meg aztán méltóan koronázza szűklátókörűséged.)

52/N

2020. máj. 12. 14:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem értek egyet, de tiszteletben tartom a véleményed! :)
2020. máj. 12. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!