Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkeresőre, és a bemutatkozásomhoz még odabiggyesztettem: "Van fogam - elől is. Ne legyen lenőve a hajad - hátul sem! " Mit gondoltok erről? 49/F
Nem provokálás miatt, hanem azért, hogy megnézzem, a korban hozzám illő (45 - 53 év) nők milyen állapotban vannak éppen. :)
Kb. évente megnézegetem, hogy hol tartanak az elvárások, mert érdekel, hogy képes vagyok-e túlteljesíteni, és miután ezt konstatálom, kiregelek. Nem írogatok senkinek, nem szemétkedem. Csak bekukkantok.
Jaj Kérdező, ne haragudj, de én ezen most nagyon jót nevettem:).
Nem társkeresőztem még, de most komolyan mondom, lehet, hogy regisztrálok az ilyen gyöngyszemek miatt:)
Ha csak poénkodásnak szánod a társkereső használatát, akkor írd ki nyugodtan, de ha nem, akkor szerintem inkább ne.
33N
Kérdező, én se értem,hogy miért is teszed mindezt.
Egyébként azzal nincs baj ha a 167 cm magas nő 180 cm-es pasit szeretne. Én is ilyen magas vagyok, a férjem pedig 185 cm volt. kb. másfél fej különbség volt köztünk, ami nem sok. Főleg,hogy gyakran járok magassarkú cipőben.
A 167 cm-hez tegyél hozzá 5-8 cm cipősarkot = 172-175 cm kb. Igy már nem is sok a 180 cm a pasinak.
49 évesen szempont számodra,hogy heti X alkalommal mozogjon valaki?
Én kerékpárral járok dolgozni, ez napi 3 km kb ide-oda tekerve. Emellett füvet nyírok,kertészkedek, takarítok,bevásárolok, sétálok. Egyáltalán nem vagyok elhízva, és szinte folyamatosan mozgok. Anélkül,hogy a szó szoros értelmében sportolnék.
Ahogy látom Te úgy nézelődsz a társkeresőn,hogy nem kifejezetten, mindenáron szeretnél társat csak akkor ha felbukkan a számodra tökéletes nő. Nincs ezzel baj, de ennyi idősen már a korban Hozzád illő nők többsége - ahogy Te sem- nem rendelkezik tökéletes paraméterekkel, kivéve ha plasztikai úton tesz ezért.
Kedves Utolsó!
Így van, ahogy mondod, nem keresek társat, ha beesik jó, ha nem, nem. :) Viszont, mióta kiírtam a 3 sportot, nem írogatnak, azaz nem kell udvarias kösznem válaszokat írkálnom.
Szánalmasnak gondolnálak. Egyrészt, amiért poénkodsz, és ezt azért teszed (látszik), mert vmiért magadra vetted a nők kritériumait, nem tartod elfogadhatónak, mint írtad is, h lealacsonyító.Megsúgom nem az, nézd meg a társkeresőn férfitársaid felhozatalát...Szánalmas, mert ha nem is a te inged, vmiért mégis csak felvetted. Szánalmas, mert fogalmad sincs, h egy haj hátul nem lehet lenőve, de szófordulatos poént gyártottál a saját tudatlanságodból.
Egyszerű lehetsz, mint a faék, és borzalmasan ostoba.
(A heti 3 sport tevékenység elvárása, meg aztán méltóan koronázza szűklátókörűséged.)
52/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!