Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 centi már nem is elég a mai csajoknak? Muszáj minden faszinak 190 magasnak lenni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 13:13
21/33 anonim válasza:
Alacsony vagyok, mégis a 187 cm-nél magasabb, izmos pasik vonzanak, jó érzés felnézni rájuk.
22/33 anonim válasza:
170 vagyok, nem egy törpe, mégis ideálisnak a 180 körüli magasságot tartom.
Az ilyen kis gnóm seggdugaszok ugatnak mindig a vállam alól, hogy nekik 185+os pasi kell. Szép dolog a komplexus.
23/33 Dr.med.habil. Genya válasza:
Azért azt megemlíteném, hogy az ilyen igen magas, és nyúlánk hapsik nekem sem gyerebe. A férjem is totál arányos, sőt igazából izmosabb, de pl. én ritkábban látok szöcske alkatú magas férfit amúgy. :D
24/33 anonim válasza:
A mai csajoknak 20 centi is elég, ha megfelelő helyen van...
25/33 anonim válasza:
#22 gnóm seggdugasz
Csak azért, mert neked elcseszett a genetikád és nő létedre nagyra nőttél, nem kell irigységből így megnyilvánulnod. Dromedár :D
26/33 anonim válasza:
Én sok alacsony fiút tudok kapcsolatban.
27/33 anonim válasza:
#25 Az nem elcseszett genetika, ha emberi méretem van. A női átlagtermet közelebb áll hozzám, nem egy 150-es komplexusos hobbitéhoz, akinek 170-180 körül nem férfi a férfi.
Most ugass, kiscsillag, még nem kezdett el olyan nagyra nőni a fű, hogy ne lehessen hallani a kis pincsi hangod. :)))
Olyan vagy, mint a kutyám, csak nevetni lehet rajta, annyira édes mikor beleremeg a kis teste a morgásába.
28/33 anonim válasza:
A törpecsajoknak még normális, kecses combjuk sincs, csak két félbevágott virsli. És ezek hiszik azt, hogy egy magas férfi majd leguggol hozzájuk beszélgetni 😂
29/33 anonim válasza:
Elcseszett genetika meg dromedár... Vastagon megérdemled a gnóm törpe jelzőt.
30/33 anonim válasza:
Vállalom, hogy 180 centi nekem kevés, ugyanis az csak 5 centivel magasabb, mint én. Szeretem ha legalább 10 centi a különbség a férfi javára, így nálam 185 cm a "beugró". Lehet lepontozni, de legalább őszinte voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!