Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye nem gondolják h én ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem gondolják h én ezt megvásárolom csak azért h lenyűgözzem a férfit?!

Figyelt kérdés

És engem mégis ki nyűgőz le?!

Van egy rahedli könyv arról, hogyan legyél istennő és szerezd meg a pasit. Ki az az idióta aki azt hiszi, h erre majd mi nők költünk?!

És a pasiknak mégis miért nincs ilyen könyv?

Vagy ha van is nagyon nem arányos mert én még egyet sem láttam pasiknak, ellenben nőknek..

2020. máj. 7. 19:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10. Atyaég te ilyenekkel ütöd el a szabadidődet? Szegénykém :)
2020. máj. 7. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező nem fogod amiről a 10-es beszél? A férfiaknak is van ilyen könyv... Nem csak neked ugye...
2020. máj. 7. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Jó ég, angyalom, neked nem kell ez a könyv te így is lenyűgözően... Okos vagy.

Kötelez valaki,hogy megvedd? Nem.

Akkor meg mi a probléma?

Férfiaknak is van ilyen könyv, csak, hogy megnyugodj.

2020. máj. 7. 20:46
 14/17 A kérdező kommentje:
12. De, én azt értem, csakhogy van a másik oldal amit meg totál nem, de most az itt nem is fontos. Nem pont egyfajta könyvről beszélünk én úgy érzem.
2020. máj. 7. 21:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik univerzumban élsz. Szerintem ez csak provokatív kérdés .. Nagyon unatkozhatsz, ha ilyeneken fel idegesíted magad :D Akkor ne vásárold meg, ilyen egyszerű.
2020. máj. 7. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Jó hogy nekünk nem kell költeni a nőkre mert az amúgy is visszataszító a számukra. Kiharcolták maguknak (vagy nekünk? :D) hogy még egy mozit se kelljen fizetni nekik.
2020. máj. 8. 05:26
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem meg pont, hogy a férfiaknak kell egyre durávbban és egyre több mindent felmutatni egyre korábban. Az manapság már alap, hogy legalább egy saját kis lakás (de inkább valami menőbb, nagyobb lakás vagy ház), saját autó, az is lehetőleg valami prémium(abb) márka.

Szülőkkel más rokonokkal, ismerősökkel, barátokkal élés kizárva. "Menő" munkahely szükséges egyszerű dolgozóként (nem feltétlen gyári, sori melós szint) kizárva.

Aztán emelett divatos (drága és "menő") cuccokban járjon a férfi és legyen nagyon jóképű, ha nem az akkor kompenzáljon még több lóvéval. És az ő feladata, hogy meghódítsa a "kapanyél kilóg a szájából Pirikét", aki utána odaköltözhet a férfihez és (jobbik esetben) csak neki tárja szét a lábait. Mert TISZTELET A KIVÉTELNEK a legtöbb mai pitsa mást nem tud nyújtani.

Igények vannak, de cserébe semmit ad.

És még egyszer leírom, hogy tisztelet a kivételnek, mert van rengeteg példa az ellenkezőjére, de sajnos, ahogy ÉN LÁTOM egyre inkább jellemző ez a fajta hozzáállás. A sok ki "hercegnőt" anyuci apuci elkényeztette aztán ez folytatódik a párkeresésnél is. Persze a pofáraesés 30+ évesen ugyanúgy bekövetkezik, amikor már egyik ilyen típusú lány sem fog kelleni annyira senkinek sem. FŐleg ha még mellette esetleg van egy gyerek is...

2020. máj. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!