Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ha egy nőnek idősebb párja van? Nem jómódú illető tehát nem a pénz miatt
Sosem volt ilyne kapcsolatom de most alakul és kicsit tartok tőle
25N 47F
Tudom, de a 8-as válaszomban már javítottam a hibámat!
Szia!
Nekem valahogy mindig úgy alakult, hogy idősebbek voltak a férfiak az életemben. Boldog voltam, legutóbbi kapcsolatom 6 év után ért véget, 27 év korkülönbség volt köztünk.
Itt vagyok 35 évesen, párom 32, én meg nem találom a helyem, reggel óta ezen jár az agyam, hogy tulajdonképpen boldog vagyok én? Mi a bajom, mi hiányzik? Nem tudom.
Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor vigyázzatok egymásra, és ha rám hallgatsz, nem "engeded el".
Én megbántam, hogy feladtam, de már késő.
Ha nem akarsz gyereket, miért ne?
De biztos lesznek páran, akik beszólnak vagy furcsán néznek, de nem kell velük foglalkozni.
Nézd a többség számára ez elfogadhatatlan és valahol így is van a rendjén . Ugyebár minden szülő és átlagos gondolkodású ember arra asszociál , hogy olyan max 5-7 évvel idősebb a párja a férfi javára leginkább. S van , akinek ez az 5-7 év is sok és nem fér bele .
Én azt mondom , amit egy jó pár előttem szóló, voltam korabelimmel és nagyon nem egy a világunk . Kivételek mindig vannak , de az alapvető dolgaink és elképzeléseink is elütköztek már egymástól. Az idősebb korosztály pedig baráti társaságként is inkább részese az életemnek . Onnan került ki a férjem és 16 év ide vagy oda, soha nem volt köztünk ez probléma és nem is lesz .
A kapcsolatotokat Ti élitek meg és addig amíg jól működik nincs min aggódni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!