Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok ha egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha egy nőnek idősebb párja van? Nem jómódú illető tehát nem a pénz miatt

Figyelt kérdés

Sosem volt ilyne kapcsolatom de most alakul és kicsit tartok tőle

25N 47F

2020. máj. 7. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#1 te aztán jól kimatekoztad a korkülönbséget :D
2020. máj. 7. 11:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Tudom, de a 8-as válaszomban már javítottam a hibámat!

2020. máj. 7. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Én 26 éves férfi vagyok és nagyon várom már a 40-es éveimet is, amikor ugyanúgy lehet majd fiatal barátnőm, mint most. Szóval támogatlak titeket is!
2020. máj. 7. 11:37
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

Szia!

Nekem valahogy mindig úgy alakult, hogy idősebbek voltak a férfiak az életemben. Boldog voltam, legutóbbi kapcsolatom 6 év után ért véget, 27 év korkülönbség volt köztünk.

Itt vagyok 35 évesen, párom 32, én meg nem találom a helyem, reggel óta ezen jár az agyam, hogy tulajdonképpen boldog vagyok én? Mi a bajom, mi hiányzik? Nem tudom.

Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor vigyázzatok egymásra, és ha rám hallgatsz, nem "engeded el".

Én megbántam, hogy feladtam, de már késő.

2020. máj. 7. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Köztünk csak 10 év korkülönbség van (21-31), de ugyanúgy én vagyok a k*&#>va, meg a haszonleső, aranyásó meg az apa komplexusos stb., stb... szóval szerintem az emberek többsége kapásból elítéli és egyáltalán nem kíváncsi a valóságra. Én sem szerettem volna direkt idősebb párt találni, de így alakult és nem tartottam annyira fontosnak a számokat, hogy felrúgjak egy jónak ígérkező kapcsolatot. Egyáltalán nem voltak ilyen önös érdekeim, hogy most majd általa előrébb jutok vagy anyagilag profitálok belőle stb., stb. (eleve ő sem jómódú, nem tudom miért gondolják azt az emberek, hogy ezek a férfiak mind gazdag üzletemberek stb.). Nincsen semmilyen komplexusom sem, tök jó a kapcsolatom az egész családommal, igen, apukámmal is. Szóval tényleg nem igaz ránk semmilyen sztereotípia, mert szimplán megkedveltük egymást és ebből eljutatottunk odáig, hogy ez egy kapcsolattá alakult. Persze, volt ami furcsa volt (egyikünknek sem volt még korábban hasonló kapcsolata), de ha nekünk ez így nem lenne jó, akkor nem lennénk együtt. Ezt követően pedig már tényleg csak annyit mondani erre, hogy nem érdemes mások véleményével foglalkozni.
2020. máj. 7. 12:29
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen mindegy ki mit gondol. Ha fiatalabb lenne nálad, az lenne a bajuk. Én nem egy példát tudnék felhozni arra, hogy vannak nagyon jól működő kapcsolatok nagy korkülönbséggel. Sose foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak a kapcsolatodról, különben tönkreteszed az életedet. Ti legyetek boldogok, a többi nem számít.
2020. máj. 7. 12:36
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

Ha nem akarsz gyereket, miért ne?

De biztos lesznek páran, akik beszólnak vagy furcsán néznek, de nem kell velük foglalkozni.

2020. máj. 7. 13:28
 18/18 anonim ***** válasza:
50%

Nézd a többség számára ez elfogadhatatlan és valahol így is van a rendjén . Ugyebár minden szülő és átlagos gondolkodású ember arra asszociál , hogy olyan max 5-7 évvel idősebb a párja a férfi javára leginkább. S van , akinek ez az 5-7 év is sok és nem fér bele .

Én azt mondom , amit egy jó pár előttem szóló, voltam korabelimmel és nagyon nem egy a világunk . Kivételek mindig vannak , de az alapvető dolgaink és elképzeléseink is elütköztek már egymástól. Az idősebb korosztály pedig baráti társaságként is inkább részese az életemnek . Onnan került ki a férjem és 16 év ide vagy oda, soha nem volt köztünk ez probléma és nem is lesz .

A kapcsolatotokat Ti élitek meg és addig amíg jól működik nincs min aggódni !!!

2020. máj. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!