Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Tinder szexpartner kereső, hogy lehet az, hogy az onnan megismert barátom tegnap eljegyzett?

Figyelt kérdés
Teljesen össze vagyok zavarodva... Igazából, amikor Tindereztem, én azt tényleg komoly célokra használtam, nekem senki nem jelentette ki, hogy oda csak az megy fel, aki szexet akar. Itt gyakorin tudtam meg, hogy szexpartnerkereső. Plusz azt is megtudtam innen, hogy a huszonéves férfiak nem akarnak komoly kapcsolatot. Nos az én barátom 25, én 24 vagyok, 2 éve vagyunk együtt, Tinderen ismerkedtünk meg. Már azon voltam, hogy szakítok vele, mert biztos nem gondolja velem komolyan, hiszen még nincs 30, meg mivel Tinderen beszéltünk először, biztos csak szexelni akar. Azt se tudom, én ki vagyok, hiszen azt hittem, én komolyan ismerkedni akartam ott és szerelmet kerestem, de itt megtudtam, hogy valójában szexet kerestem. Na, tegnap eljegyzett a barátom, most már a vőlegényem. De ez mégis hogy lehet? Ti tudtok erre valami magyarázatot adni? :/
2020. máj. 4. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

En nem mondtam, hogy a Tinder szexpartner kereso. Meg a Badoo sem az, annak ellenere, hogy idealis a celra, es ott nagyszamu sextingeles folyik valos szex nelkul.

Ezek tarskereso appek, kreten velemenyekkel ki akar vitazni.

2020. máj. 4. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Lehet,hogy szexpartnerkereső...a barátod, aki tegnap eljegyzett továbbra is keresi a szexpartnerét a Tinderen...

Eléggé bugyuta kérdés, bocs". Azzal,hogy leírod azt,hogy Nektek komoly kapcsolat alakult ott,még nem fogod meggyőzni azokat akiknek nem jön össze, és fölösleges azoknak szánnod akiknek szintén összejött.

Nő vagyok, sosem Tindereztem, sosem társkeresőztem, ellenben egyszer poénból regisztráltam egy szexpartnerkesőre pár napig.Meglepődtem,hogy a levelek többségében komoly kapcsolatot kerestek a pasik, vagy akár a komoly kapcsolat lehetőségét se vetették el. És nem azért mert ámítani akartak volna hiszen szexpartnerkeresőn egyértelmű az ok.

Mondhat bárki bármit, hosszabbtávon mindenki érzelemmel társított kapcsolatot szeretne.

2020. máj. 4. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ennek a kérdésnek van bármi értelme?"

Nincs troll.

Esetleg IQ bajnok.

2020. máj. 4. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A Tinder társkereső, ahol erre is, arra is lehet partnert keresni. Van egy olyan híre, hogy jaj, szexpartnerkereső, mert több ilyen sztori napfényre került, de attól még nem az. Ált. azok a lyukhiányos férfiak szokták mondani, akik azon picsognak, hogy nem találnak egyéjszakást, mert az összes nő komolyat akar, ők meg, és azt hiszik, ezzel vagy meggyőzik a nőket arról, hogy feküdjenek le velük, vagy elrettentik őket.

Én tök sok párt ismerek, akik Tinderen jöttek össze és komoly a kapcsolatuk, két pár össze is házasodott azóta.

2020. máj. 5. 00:42
 15/16 anonim ***** válasza:
20%
Úgy hogy lyuk van a lábaid között, ezért kedvedre válogathatsz. Ne izgulj, nem a te érdemed a dolog.
2020. máj. 5. 06:25
 16/16 A kérdező kommentje:

15.: Szánalmas ez a gondolkodás. Miért lenne ez így? Ja, az igaz, hogy ha csak annyi számítana nekem, hogy valakivel járjak, vagy szexeljek, akkor tényleg könnyű dolgom van, mert tele van a város nyomi szűz szeretethiányos sráccal, akinek csak az számít, hogy legyen valakijük, akinek "lyuk van a lábai között". De ha már egy rendes kapcsolatot szeretnék, egy hozzám illő, nem (túlzottan) problémás fiúval, az nekem is kőkemény munka, főleg a megtartás része.

A többieknek, akik normális választ adtak, köszi ☺️

2020. máj. 5. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!