Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok párt komoly kapcsolatra? Vagy már mindenki csak kalandozna?
Se tarskereson se valóságban sehol pedig próbálok ismerkedni,nem vagyok bányarém mégsem akar senki komolyabbat.
25N
9
Átlagos külsejű férfiak között keresek,egyáltalán nem csak a szépfiúkat nézem meg.Akiktől megkeresést kaptam azokra mindre válaszoltam nem a kulsot néztem de aki az ország túlsó végén lakik annak nem.Helyileg ahol lakom max 50-60km re keresek,hajlandó vagyok én menni utazni hozzá van autóm.Kompromisszumra képes vagyok.
Megszólítani sosem szoktak,szerintem ez a boltban összenéztünk és szerelem csak a filmekben létezik.
Amit nornalisnak tartok persze mindenkinek más, de rendezett életvitel nem dohányzó,nem link alak megbízható.
Kulsoleg nincs ilyen hogy magas legyen vagy épp kék szemű.
Sokszor gondoltam arra ,hogy igen oka van de tőlem jóval rosszabb adottságokkal élnek kapcsolatban,Szval nincs szerencsém.
Vagy a hely ami nem jó,de ideköt a munkám és a csalàdom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!