Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok párt komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok párt komoly kapcsolatra? Vagy már mindenki csak kalandozna?

Figyelt kérdés

Se tarskereson se valóságban sehol pedig próbálok ismerkedni,nem vagyok bányarém mégsem akar senki komolyabbat.

25N

2020. ápr. 29. 09:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9

Átlagos külsejű férfiak között keresek,egyáltalán nem csak a szépfiúkat nézem meg.Akiktől megkeresést kaptam azokra mindre válaszoltam nem a kulsot néztem de aki az ország túlsó végén lakik annak nem.Helyileg ahol lakom max 50-60km re keresek,hajlandó vagyok én menni utazni hozzá van autóm.Kompromisszumra képes vagyok.

Megszólítani sosem szoktak,szerintem ez a boltban összenéztünk és szerelem csak a filmekben létezik.

2020. ápr. 30. 09:49
 12/20 A kérdező kommentje:

Amit nornalisnak tartok persze mindenkinek más, de rendezett életvitel nem dohányzó,nem link alak megbízható.

Kulsoleg nincs ilyen hogy magas legyen vagy épp kék szemű.

2020. ápr. 30. 09:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia èn is komoly kapcsolatot keresek, de sehogy sem jutok el idáig. Pedig elkötelezett vagyok e téren, össze költözés esetén is mennèk rögtön. 25/f
2020. máj. 1. 17:04
 14/20 Kornikus00 ***** válasza:
Kérdező. Nem hiszem el hogy nem jön össze, és nem találsz magadhoz valót. Ennek pedig oka van.
2020. máj. 1. 17:41
 15/20 A kérdező kommentje:

Sokszor gondoltam arra ,hogy igen oka van de tőlem jóval rosszabb adottságokkal élnek kapcsolatban,Szval nincs szerencsém.

Vagy a hely ami nem jó,de ideköt a munkám és a csalàdom.

2020. máj. 1. 17:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért? Mivel foglalkozol? és Hol? ha nem titok
2020. máj. 1. 19:53
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem titok, kozmetikus vagyok bejáratott szalonom van,egy idegen helyen nem kezdeném újra, emiatt leginkabb Hajdu-Bihar megyében keresek párt.
2020. máj. 1. 20:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Pedig az mobilis foglalkozás, ezèrt kár le ragadnod úgy vèlem. De èrdekesnek tűnsz nekem
2020. máj. 2. 09:01
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem mobilis ,mert egy Új szalont és vendégkört felépíteni nem egyszerű,most mikor már jó minden nem fogom eldobni. Főleg mert imadom a munkámat 😊
2020. máj. 2. 09:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Simán lehet csak ennyi is a probléma, hogy vidék... Sokkal kevesebb a lehetőség. A valamire való férfiakat - akik kevesen vannak, és érthető módon mindenki őket szeretné - már megfogták maguknak más nők. Maradtak ezek a link kalandozók, a komolyat akaró, de a nőt alárendelt házicselédnek tartók, meg az a nagyon primitív, tanulatlan, ápolatlan, ezek mellé többnyire láncdohányos és alkoholista réteg.
2020. máj. 2. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!