Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó fiatal srácként hogyan ismerkedhetnék így?
Én a helyedben nem feltétlen bankodnék amiatt, hogy ezekkel a lányokkal nem vagy egy hullámhosszon, gang bang stb...
17 évesen még nem maradtál le semmiről, sőt!
Úristen milyen lányokat ismersz o.o
Figyelj semmi baj, ha nem buliztad szét magad és csaptad ki több lányra egyszerre xd Sőt inkább ne is tedd és légy normális. Ne ilyen lányok között keresd az igazit, inkább a normális lányokra figyelj. Hidd el vannak!
3-as, inkább te nézz szét a valóságban és ne csak a partiarc haverjaid között. [link]
Már az én időmben is rengeteg olyan volt, hogy huszonéves srácok jártak fel harmincas, negyvenes elhanyagolt anyukához és partiba vágták anyát is és lányát is (természetesen külön-külön), meg olyan is, mikor huszonéves srácok egyszerre 2-3-4 tizenéves kislányt pörgettek és a lányok verekedtek meg tépték egymást a pasiért.
Kollégák, akik a nyolcban nőttek fel még meredekebb sztorikat meséltek. A tesitanárok rendszeresen voltak szűzoltók.
Egyébként nagy igazság, hogy a nagyszájú, flegma kislányokról érettségi meg egyetem első félév körül derül ki, hogy valójában még szüzek, csak kamuztak, aki meg kis szende, sunyi, rafinált ott meg rájössz, hogy már 11 évesen elvesztette a 13 éves "pasijával" és 13 éves korától 18 éves koráig volt 3-4 alkalmija akár 30-40 éves férfiakkal is.
7: Ezért feküdtek le a tizenéves lányok a náluk idősebb fiúkkal, mert neked még akkor csak az ólomkatonák, a diájdzsó meg a nintendó járt az eszedben.
A társadalom meg akkoriban nem volt még annyira liberális és felvilágosult, hogy téged is megrontson valami huszon-harminc éves csini tanítónéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!