Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha felfedez minket egy földönk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha felfedez minket egy földönkívüli faj, annak a fajnak a női egyedeinél vajon végre lehet sikere a földi halandó átlagos férfiaknak?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%
INFJ - ez leírás alapján egy tök szimpatikus személyiségtípus. Van benne némi különcség, de ha alapvetően pozitív dolgokban ilyen kitartó, akkor egyáltalán nem taszító. én simán együtt tudnék lenni ilyennel, az a kérdés, hogy azok az elvek, amikben így kitart hasonlítanak-e az én elveimhez. Ha nem az gond, de majd lesz, akivel igen. Önmagában semmi taszító nincs ebben a típusban.
2020. ápr. 23. 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
61%

Mit jelent az INFJ? Sose hallottam még. Ez valami új szleng?

N

2020. ápr. 23. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:

[link]

#11: Hát azért ha elolvasod a párkapcsolatokról szóló leírást, nem olyan könnyű így. Sűrűn érzik magukat társadalomból kitaszított, meg nem értett embereknek (ahogy én is).

Híres INFJ-k pl. Adolf Hitler és Jézus Krisztus. Nem a legjobb ajánlólevél. :D

2020. ápr. 23. 14:11
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező te inkább ne is keress part ilyen felfogassal. Jobban jarsz
2020. ápr. 23. 14:48
 15/16 A kérdező kommentje:

#14: Na látod 11-es, pl. erről beszéltem. Szerintem ez tök jó filozofálós kérdés lehet(ne), amiről naphosszat lehetne vitatkozni, de megkapom a "há' hülye vagy te, ásd el magad" szintű kommenteket amiért egyáltalán eszembe jut ilyen.

Egyébként igazad van 14-es, ha ilyenek az emberek mint te, akkor jobban járok.

2020. ápr. 23. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"#11: Hát azért ha elolvasod a párkapcsolatokról szóló leírást, nem olyan könnyű így. Sűrűn érzik magukat társadalomból kitaszított, meg nem értett embereknek (ahogy én is)."

Mondom, attól függ, hogy miben más, mint a társadalom. Ez lehet nagyon pozitív is (nekem pl. mindig is tetszettek a különcök, kifejezetten üdítően hatnak, szemben a mai csordaszellemmel), de lehet nagyon negatív is. Egy megkeseredett különc valóban elég lelombozó. Viszont van, aki kihozza ebből a maximumot.

Abban igaza van egyébként a 75%-os válaszolónak, hogy ne csak ez alapján ítéled meg magad. Egy ember személyisége sokkal összetettebb. Bár nem rossz ez a 16 féle típus, de rám sem 100%-ig igaz az én típusom.

2020. ápr. 23. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!