Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felfedez minket egy földönkívüli faj, annak a fajnak a női egyedeinél vajon végre lehet sikere a földi halandó átlagos férfiaknak?
Mit jelent az INFJ? Sose hallottam még. Ez valami új szleng?
N
#11: Hát azért ha elolvasod a párkapcsolatokról szóló leírást, nem olyan könnyű így. Sűrűn érzik magukat társadalomból kitaszított, meg nem értett embereknek (ahogy én is).
Híres INFJ-k pl. Adolf Hitler és Jézus Krisztus. Nem a legjobb ajánlólevél. :D
#14: Na látod 11-es, pl. erről beszéltem. Szerintem ez tök jó filozofálós kérdés lehet(ne), amiről naphosszat lehetne vitatkozni, de megkapom a "há' hülye vagy te, ásd el magad" szintű kommenteket amiért egyáltalán eszembe jut ilyen.
Egyébként igazad van 14-es, ha ilyenek az emberek mint te, akkor jobban járok.
"#11: Hát azért ha elolvasod a párkapcsolatokról szóló leírást, nem olyan könnyű így. Sűrűn érzik magukat társadalomból kitaszított, meg nem értett embereknek (ahogy én is)."
Mondom, attól függ, hogy miben más, mint a társadalom. Ez lehet nagyon pozitív is (nekem pl. mindig is tetszettek a különcök, kifejezetten üdítően hatnak, szemben a mai csordaszellemmel), de lehet nagyon negatív is. Egy megkeseredett különc valóban elég lelombozó. Viszont van, aki kihozza ebből a maximumot.
Abban igaza van egyébként a 75%-os válaszolónak, hogy ne csak ez alapján ítéled meg magad. Egy ember személyisége sokkal összetettebb. Bár nem rossz ez a 16 féle típus, de rám sem 100%-ig igaz az én típusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!