Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 40eves vagyok és nincs senkim, ilyen korú ember hol tudna ismerkedni?
Nem kötekedésből, de azért én is megkérdezem. Eddig mit csináltál?
Kedves kommentelő, olyan nem létezik, hogy elvált vagy megcsalták vagy elhagyták? Tudod te hányan válnak el 40 felett? Megsúgom, minden 2. pár szétmegy.
Tanultál? Dolgoztál? Karriert építettél?
Elégedett voltál a teljesítményeddel valaha? Nyújtottak örömöt valamelyest a napi feladataid - az elvégzésük után?
Mi az eredeti szakmád? Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Volt-e dédelgetett álmod?
Nekiláttál-e a megvalósításnak - esetleg feladtad a tervedet csalódottan?
Ui: volt-e "gyerekszerelem" óvodás/kisiskolás kor körül - vagy diákszerelem felső tagozatban/középiskolában az életedben?
Szia. Ha nem vagy lepattant apuka 40es, akkor sztem tok mindegy,jonnek a nok. Fiatalabbak is, nem kell beerned egy hasonlo koruval (valljuk be fele mar elviragzott).
Ha meg az vagy, akkor villantanod kene valamit... akkor is kb barhol lehet ismerkedni ahol a szituacio megengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!