Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti hányszor jártatok úgy, hogy nagyon szimpatikus volt és nagyon tetszett nektek egy férfi, de csak 1 vagy több szexre kellettetek nekik, párkapcsolatra nem?
egyszer.
de elejétől tisztában voltam vele és nincs bennem megbánás
"Egyszer se, es csak jokepu ferfiakkal volt dolgom."
Csak nem dezsenniferenistonnal van dolgunk?
A lényeg, hogy ön madam a hűűűjdecééép hercegnő.
Egyébként nem, ostoba beképzelt nárcisztikus nőszemély. Ezektől menekülni kell, nem alátenni a pénzt meg a tiszteletet.
#14 Mi a baj azzal, hogy ő csak neki tetsző férfiakkal jön össze? Ez lenne a normális. Lehet, hogy aki neki jóképű, neked vagy nekem nem, de ez mindegy is. Azon kívül eddig az volt a baj, hogy a nőknek senki nem tetszik csak a férfiak 20%-a. Na, gondolom akkor ő ennél sokkal rugalmasabb, ha sok pasija volt és mind tetszett neki. Akkor ő nem hipergám, inkább öleld kebledre.
Az a nő, aki összejön olyan pasival aki nem tetszik neki, egyszerűen ostoba. Ez természetesen fordítva is így van.
Nem volt még ilyen.
Olyan volt, hogy nekem nagyon tetszett, de én neki nem. Valószínűleg szexre sem. De eddig a kérdésig nem nagyon jutottunk el, mert nem vagyok az a fajta, aki szétteszi a lábát, hogy nyugodtan használják ürítésnek. Az önbecsülésem nekem többet ér bármilyen jóképű férfinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!