Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán (nyilván nem a járvány idején) milyen szöveggel lehet megszólítani egy olyan lányt, akivel párszor már láttuk egymást?
Figyelt kérdés
Idegenekkel zárkózott vagyok, nehezebben szoktam oldódni, poénkodni is csak már oldódás után. Tudom, hogy valami frappáns és egyedi kellene, de félek, hogy az erőltetettnek tűnne. Ciki lenne valami olyasmi, hogy "Szia, többször láttalak már, és rokonszenvesnek tűnsz, szeretnélek megismerni"? Sajnos nem sokszor láttam őt, és teljesen esetleges, hogy látom-e, de ebből a kevés esetből is néhányszor rám mosolygott. Nem tartom magam rondának, idiótán sem szoktam kinézni, bájos volt a mosolya, úgyhogy csak remélni tudom, hogy ő is szimpatikusnak talált engem. Szóval mit mondhatnék neki, amivel normálisan közeledhetek hozzá?2020. ápr. 19. 20:11
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászólók, akkor viszont a nők ne siránkozzanak, hogy a férfiak töketlenek, meg miért nem kezdeményeznek, attól meg szerintem csak a gyk-s női hivatásos rettegőkommandó parázik napi 24 órában, hogy valaki normális, intelligens módon közli velük az ismerkedési szándékát, akár az utcán is. Remélem, akkor iskolában, munkahelyen, koncerten stb. sem ismerkedtek, mert oda sem azért megy az ember, egyébként is mi van, ha a másik egy szadista gyilkos, és mondjuk a Szigeten két szám között az egyik sátor mögött elvágja a torkotokat. Nem hiszem, hogy egy értelmes, normális felnőtt nő szívinfarktust kapna, ha valaki mondjuk az utcán, a boltban, a parkban normális módon odamenne hozzá, ráadásul úgy, hogy párszor már látták egymást, de ti tudjátok.
2020. ápr. 20. 19:09
12/13 A kérdező kommentje:
#9: A stílus maga az ember, valamiért úgy érzem, hogy a rád "vigyorgó" srácnak is szerencséje volt, hogy nem ismert meg téged alaposabban. Én is csak azt szoktam kérni, hogy az ilyenektől mentsen meg a Jóisten, valahogy nem így képzelem el az intelligens, kifinomult, valóban nőnek tartható nőket.
2020. ápr. 20. 19:15
13/13 anonim válasza:
"Maszkmentes Jó reggelt nagysága! Nem-e ösmerjük mi egymást valahunnan?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!