Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő ragaszkodott ahhoz, hogy csak szexeljünk és ezen kívül ne beszélgessünk, akkor miért mondta végül, hogy jobb lett volna előtte megismerkedni?
Ez még a kijárási korlátozás előtt volt, nyugi :D
Tinderen beszéltem egy sráccal. Ő csak szexkapcsolatot keresni jött fel, ami nekem is megfelel. Csak a szex témát veséztük ki, személyes magánéleti kérdésekre nem is kérdezett rá illetve nem is akart válaszolni, Facebook-ra se mentünk át. Én akartam volna egy szimpla találkozót is, mielőtt a szexre kerül a sor, meglátjuk, élőben is szimpik vagyunk-e egymásnak. Nem randira gondoltam. Ő mondta, hogy semmiképp nem akar érzelmeket belevinni, úgyhogy ragaszkodik ahhoz, hogy rögtön szexszel kezdjünk. Hát mondom jó, végül is van benne valami, a lányok (én legalább is) könnyen beleszeretnek olyanba, akivel sok időt töltenek együtt és még a szex is jó.
Elérkezett a nagy este, amúgy kicseszett kínos volt, meg mindent én csináltam szinte, mert ő nem merte elkezdeni. Aztán amikor éppen az előjáték közepén rátérnék arra, hogy csináljam neki, nem engedte megfogni, hanem saját magának kezdte el izomból verni, de nem állt fel... Semmire. Engem nem engedett oda, de a saját keze által sem ért el semmilyen eredményt. Na, itt befuccsolt a dolog, de még vártunk 1 órát, hogy hátha változik valami. Aztán én hazamentem, majd rám írt, hogy neki kellett volna egy pár tali, hogy jobban megismerjük egymást, mert így ismeretlenül ő izgul és ezért nem ment neki. Hát mondom jó, de basszus, én mondtam, hogy találkozzunk előtte!!!
Biztos, hogy többet nem megyek bele ilyenbe :D
Nagyon beteg ez!
Félelmetes. De kikerestem a gogliba mi az az incel, szép állat az is. 😱
Incel mi?! Mint mondtam engem hidegen hagy ha egy nő ennyire tartja magát, azért véleményem lehet. Képzeld, nekem is voltak egy éjszakásaim, de nem véletlenül voltak csak azok. A tartás nélküli nőkben mégis mi az érték? Mesélj kérlek! Ja, hogy a nagymamáinknak milyen rossz lehetett, de a mai fiataloknak meg mennyire jó...éééértem. Hagyjuk inkább.
Ha egy nő nekem lefekszik 5 perc alatt, akkor másnak is. Én meg ennél többre tartom magam. Nem vagyunk egyformák szerencsére.
Ez azért van, mert sok ember saját magát sem ismeri.
Nem csak kisfiúkkal fordul ez elő, hanem tapasztalt férfiakkal is. Én is jártam így és szégyellem is utólag, hogy ilyen helyzetbe hoztam egy férfit. Valahogy megszoktam már akkorra, hogy más se lát bennem többet egy szexuális tárgynál, így én is azt kerestem és megmondtam neki, hogy le akarok vele feküdni. De kellően jól nevelt vagyok ahhoz, hogy az első találkozónkra, amire hívtam, azt mondtam, hogy beszélgetni szeretnék vele. De nem csak beszélgetni akartam és rá is másztam szépen. És mindez azért, mert nem voltam szerelmes és semmiféle ingerenciám nem volt hosszú hetekre, hónapokra húzni az egészet. De magamat is kínos helyzetbe hoztam, mert nem állt fel neki, akármit csináltam is. És akkor eldönthettem, hogy ennyire nem látott vonzónak vagy igaz, amit mond és túl gyors volt neki a tempó és rossz a helyszín...
Nekem ebből annyi a tanulság, hogy a férfiak se gépek és nem kéne bevenni ezt a maszlagot, hogy létezik csak szex. És nem is mindenkinek való. Engem zavar, ha egy férfi érzéketlen, tahó, nem vagyok neki fontos...pedig valószínű annak a típusnak nem lenne ilyen gondja első alkalommal se. Ha keresek csak szexre egy normális férfit, aki érzékenyebb és kedvel is, akkor meg ha én csak szex miatt kerestem őt, akkor jól kicseszek vele, mert úgyis ki fog ütközni, hogy nem szeretem őt. Mindebből azt a következtetést vontam le, hogy nem kell mindenáron dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!