Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Lenne egy-két biztató szavatok egy olyan férfihez, aki megállna nem messze tőletek az utcán, és kiabálná::Nőőt akaarok! Már nem bíírom! Valami törtéénjen máár!? F/44
Most már kiváncsi vagyok a kérdéseid után hogy mi a szakmád.
Én amugy lehet ajánlanám hogy szedj magne-b6-ot és menj sportolni.
Szerintem állatorvos. A viselkedése pedig "szakmai ártalom".
Esetleg bohóc.
"Szerintem állatorvos"
Kétlem. Ahhoz némi ész is kell.
Az állatorvos amúgy kergeti a macskát bizonyos helyzetbe, talán még igazatok is lenne, ha nem írta volna az egészségügyi problémát, pl. most is megy egy állatorvosról szóló sorozat, és most macskákat fognak be, hogy ivartalanítsák. A kergetés nem jött be, de sikerült kreatívan megoldaniuk. :)
Bár nem értem ha nincs ideje semmire, akkor a gyk-ra hogy van ideje, de most elszólta magát, mert írta, hogy nincs kedve nőzni, tehát unatkozik a bőven munka mellett, vagy most otthon van az egészségügyi probléma miatt.
Mielőbbi gyógyulást! :)
17-es a macskakergetős az ez előtti előtti kérdése volt. :)
Gyűjt a rangsorhoz, hogy előrébb lépjen top lista gyerekek én már rájöttem miért írsz kérdéseket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!