Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Járnátok egy ilyen nővel vagy ez túl húsos?
2020. ápr. 12. 12:30
11/39 anonim válasza:
Csak a külsőségeket figyelembe véve (hiszen nem ismerem), igen, én járnék vele. Szerintem szép nő.
12/39 anonim válasza:
Miért lett lehúzva az összes olyan válasz, ahol azt írták, hogy nekik már vastag a csaj lába? Ennyi dagi nő GYKzik?
13/39 anonim válasza:
Járnék vele én is, nekem bejön a kicsit vastagabb comb, nálam ez még a jó kategória bőven. Van dereka, nem egybe testű (bojler), nem kövér, pont jó.
14/39 anonim válasza:
ő D...ány Viki és minden lyukát megjáratnám. szétnyálaznám bokától tokáig. olyan punci lehet alatta, hogy lehet, túl sem élném a vele való interakciót. szerintem megmakkannék végkimerülésben és oxigén hiányban.
16/39 anonim válasza:
Álomvilág, hogy egy nő ne legyen ilyen vastag? Nyáron kimegyek az utcára és tele van csinos, vékonylábú lányokkal. Milyen álomvilág?
17/39 anonim válasza:
Milyen jó kis húsos puncija lehet, puha párnácska, fel is állt, ennyi. Az ilyen gebe, műanyag insta celebektől meg csak összemegy, múltkor már alig alig akart éketre kelni.
18/39 anonim válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszik. 32/f
20/39 anonim válasza:
Undorító trampli,akkora sonkái vannak mint egy disznónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!