Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti melyiket választanátok, ha muszáj lenne az alábbi kettő közül? 1. : szinglisék örökké,2. : olyannal járni, aki nem tetszik külsőre. Adjátok meg az életkorotokat és a nemeteket is.
Szingli örökké.
Az csak haver lenne más nem. Ha nem tetszik nem vonzódom hozzá.
35/f
"Szingli maradnék örökre."
Mondják ezt olyan nők, akik sosem fognak szinglik maradni örökre, és nem tudják milyen érzés, amikor soha a büdös életben nem fogsz kelleni senkinek.
5 évig jártam egy lánnyal, aki elsőre nem tetszett külsőre, és később sem lett álmaim nője.
Miért? Mert okos volt, humoros, kedves.
Mikor megismertem egy nála 10000x szebb lánnya randizgattam, aztán végül mégis mellette voltam 5 évet.
Szóval a kinézet nem annyira meghatározó (ok, azért ne undorodjak tőle)
Csináltam a kettes opciót, engem betegített meg az a pár hónap amíg tartott, mondjuk belsőre se tetszett.
Inkább az egyes opciót választanám.
Nem tartom kizártnak, hogy beleszeressek valakibe, aki külsőre nem tetszik, de nem igazán tartom valószínűnek sem. Úgy pedig minek játszanék az érzéseivel? Inkább maradnék szingli. Ha jelenleg állna előttem ez a lehetőség, hogy vagy egyedül lennék, vagy csak olyannal lehetnék kapcsolatban, aki valójában nem tetszik, akkor inkább egyedül lennék, ez nem is kérdés.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!