Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A felsorolt egyedülálló anya kombinációk közül melyiket fogadnátok el komoly kapcsolatra?
1. Egyedülálló anya 1 gyerekkel, apalátogatás félévente.
2. Egyedülálló anya 2 gyerekkel, apalátogatás félévente.
3. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, apalátogatás félévente.
4. Egyedülálló anya 2 gyerekkel, 2 különböző apától, apalátogatás félévente.
5. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 2 különböző apától, apalátogatás félévente.
6. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától, apalátogatás félévente.
7. Egyedülálló anya 1 gyerekkel, apalátogatás hetente.
8. Egyedülálló anya 2 gyerekkel, apalátogatás hetente.
9. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, apalátogatás hetente.
10. Egyedülálló anya 2 gyerekkel, 2 különböző apától, apalátogatás hetente.
11. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 2 különböző apától, apalátogatás hetente.
12. Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától, apalátogatás hetente.
Kedves 40F,
...màr nekem kellemetlen ez a stílus, beskatulyázás, tárgyiasítás amit itt azoknak a nőknek a kárára művelsz, akik anyák IS, nemcsak nők, társak stb.
Tudod pont olyan nő vagyok, akit ha meglátnál az utcán, valószínűleg megfordulnál utánam... de tudod korban hasonló vagyok ès az elmúlt 20 évet nem mások ekézésével meg siránkozással töltöttem- így igen, anya IS vagyok és büszke is a gyermekemre.
Az, hogy elváltam tény. Nem büszkesèg, nem szégyen, hanem élethelyzet (talán ennyi idősen neked is volt màr legalább egyszer párkapcsolatod, még ha az elköteleződésig nem is jutottál... :)
Nem érzem, hogy bármiben kevesebb lennék tőled vagy a hozzád hasonlóktól.
Hànyinger kerülget már ide belépve attól az alacsony szintet sugalló általánosítástól, hogy minden elvált, gyerekét nevelő nő
- csóró (szerintem szívesen cserélnél pl velem :)
- a gyerek apja ganajtúró, cirkusszal váltak (van ez a szint igen... de nem lehetnek korrekt, normális emberek?)
- a gyerek figyelemhiányos ősember
- én is egy lepukkant ANYA, tenyészàllat vagyok
...hagyj már kérlek békét azoknak a nőknek, akik anyák IS.
Nem fröcsögni kell, hanem keresni olyat, aki neked megfelel.
...de hogy egàlban érezd magad: nincs az a helyzet, amiben én (a te felfogásod szerint elhízott, lecsórósodott, Maunikaaa-sóval vált, tanulatlan, modortalan, ja meg egy csimpaszkodó Mauglival és egy leszerepelt agrsszív macsó alfa exférjjel megáldott FÖRMEDVÉNY- ugye? :D)... szóval van egy jó hírem: személyemben máris van egy kivétel a gyalázatos listádhoz képest (1 gyerek, apja normális, pedig külföldön él :)
Légy nyugodt, a normális nők nem állnak sorban egy ilyen felfogású férfiért akkor sem, ha elváltak és anyák IS.
:)
Előző vagyok, a NŐ, akinek gyereke IS van és képzeld, egyik, általad kreált itteni kategóriába sem tartozom... esküszöm nem vagyok ufó.
Neked vajon miért elképzelhetetlen, hogy egy apa sem félévente törődik a gyerekèvel (gondolom te sem így állsz a családtagjaidhoz, édesanyád sem évente 2* látod, ha még van olyan szerencséd, hogy él, nem?)
Meg ez a felsorolás, hogy
- gyerek darabszám
- apa vagy félévente vagy cirkusz..
A csúcs a 2 gyerek 3 apától :D
Nagyon degradáló ez így tényleg és adja magát a kérdés: ki bántott ennyire, hogy ezt így tolod?
"Előző vagyok, a NŐ, akinek gyereke IS van és képzeld, egyik, általad kreált itteni kategóriába sem tartozom... esküszöm nem vagyok ufó."
Rendben, akkor add meg a paramétereidet, hogy legközelebb értelmesebb kérdést tehehessek fel! Hány gyereked van, hány különböző apától és milyen gyakran látogatja őket az apjuk?
Kicsit sem érzed sértőnek a stílusod? (nagy baj...)
Mi az, hogy HÀNY KÜLÖNBÖZŐ APÁTÓL?!
Egy gyerekem van, egy férfitől, akivel házasságban éltem és mielőtt jön a további személyeskedés: nem, nem becsúszott meg elvetettem magam feleségül :)
Az a gond, hogy a támadó stílusodban, (hibás) taxatív felsorolásodban nincs olyan opció, hogy valaki elvált, a gyerekeinek (ha több van) ugyanaz az apja (ergo nem erkölcstelen ribi az összes anya és elvált nő!), a volt házasfelek normálisan kapcsolatot tartanak, a gyereknevelés mindkettőjük feladata és része.
Leragadtál az őskorban, de legalábbis az 50-es évek ptk-ján ezzel a kétheti láthatással... gondolom sem e dimenzió egyik felén lévő osztott felügyelet, sem a másik végpontján lévő hatósági felügyelt láthatás, ne adj Isten a szülői felügyeleti jogok bíróság általi ideiglenes vagy teljes szüneteltetése nem mond neked semmit.
Nem értem miért kell ilyen degradálóan (hány apától meg társai), provokatívan hozzáállni egy (sajnos) általános társadalmi jelenséghez.
Gondolom se gyereked, se feleséged, esetleg édesanyádnak is potyogtak a gyerekek mád apáktól és a mostoha/féltesókkal többet törődtek a faterok, mint veled a tiéd? :D
Mire jó ez az uszítás, lenézés?
Miért nem evidens egy 40 éves, minimálisan tanult és alapszinten empatikus ember számára, hogy nem minden fekete-fehér és sem a válás nem bűn, sem a gyerekvállalás, az sem, ha valaki új életet kezd.
A legtöbb nő nemcsak anya, sőt egy szint felett nem is kizárólag az... de talán nem azonos körökben mozgunk mi sem és a környezeted, tágabb családod lesújtó tapasztalatai alapján általánosítasz.
Nem az őszinte érdeklődés és a megértés vágya tetszik ki a kérdéseidből, hanem a feszültségkeltés, provokálás és ez nagyon visszatetsző.
Nem.
Egyik kategóriába sem :)
De örülök, hogy jobban tudod
Egyedülálló anya 3 gyerekkel, 3 különböző apától...
Nem azért, de ott a nő se teljesen százas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!