Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek önbizalomhiányos lánnyal?
Volt ilyen barátnőm, nagyon sokszor veszekedés volt emiatt. Nem hitte el, meg másból sem állt ki, csak az edzésből és a teste formálásából. Egy szimpla vásárláshoz készült 2 órát.
Szóval nem. Bocsi, ez az én véleményem. 1x elég volt. Mérgezte a dolgot.
De neked is, mi a gondod magaddal? Miért nem tudod magad elfogadni (egy szintig)? Persze az tök jó ha teszel azért hogy jól nézz ki, de kell egy mérték... A szépség múlandó, és relatív :(
Nem.
Mivel egy idő után nem elég neki az én megerősítésem, és elkezd más irányba is keresgélni (tapasztalatból mondom).
Nem topmodellekre, nem palvinbarikra hajtottam sosem, de nekem fontos, hogy egy nőnek egészséges énképe legyen, és elfogadja magát olyannak amilyen. Én elég széles skálán belül szépnek tartok egy nőt, de ha ő magát nem tudja elfogadni olyannak amilyen, akkor nem tudok mit csinálni.
Nem.
Volt ilyen.
A felgyülemlett frusztrációja végül rajtam csattant. Teszem hozzá nem megérdemelten.
Valamint az önbizalomhiány gyakran hatalmas egót takar. Amikor lehullik a lepel és kiderül, hogy bezzeg ő így meg úgy, én meg nem vagyok hozzá képest senki (wtf?), meg hasonlók. Kicsit olyan mint a nice girl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!