Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy bírjátok most ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok most ezt a bezártságot egyedül?

Figyelt kérdés
Akik, most folyamatosan otthonról dolgozó szinglik...hogyan élik meg ezeket a korlátozásokat intimitás nélkül? Mi az, ami leginkább hiányzik?
2020. ápr. 3. 22:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én totál introvertált vagyok, de ez már nekem is sok. Dolgozom, olvasok, netezek, takarítok, ügyintézek, de nagy értelme nincs az életemnek. Mi hiányzik? Inkább azt mondanám. hogy a bizonytalanság a legrosszabb: mi lesz/nem lesz, mi várható, ilyenek.
2020. ápr. 4. 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég rosszul bírom. A munkám kevesebb lett, de legalább még van, ez jó, de a bezártság, a szabadság elvesztésének érzése pocsék. Nekem a munkába járás egyben szociális közeg is volt, persze vannak barátaim és távol élő családom, telefonon/neten tartjuk a kapcsolatot, de nagyon hiányzik, hogy élőben is találkozhassak velük, beülni egy moziba, kávézóba, fröccsözni egyet... nyilván ezek a korlátozások értünk vannak, a mi egészségünkért, de lassan úgy érzem, begolyózok a 4 fal közt, még a társasház is majdnem teljesen kiürült, mindenki lement vidékre, szomszédok sincsenek. Filmek, sorozatok, könyvek vannak, meg takarítás, lakás átalakítás, de az esték így is nagyon rosszak.
2020. ápr. 4. 12:53
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy óvodás gyermekem. Vele és a szüleimmel élek, így a szó szoros értelmében sosem vagyok egyedül. Munkám nincs. 🙁 Eddig abból álltak a napjaim, hogy reggel elvittem óvodába, délben mentem érte, délutánonként pedig valamilyen fejlesztésen voltunk, minden napra jutott. Most minden szünetel, nincs semmi. Bezáródtam a négy fal közé, az ingerszegénységbe, szóval már annyi sem jut, hogy a mindennapi utak során legalább néha összemosolyogjunk vagy összeakadjon a tekintetünk egy férfival. Ez hiányzik. Kis örömmorzsa volt a kilátástalanságban. Most, hogy nincs, valahogy olyan nyomasztóan rám szakadt az eddig kissé háttérbe szorított, mellőzött tény, hogy én már így r.hadok meg, munkanélküliként, eltartottként, szociális ellátásokon tengődve és egyedül, szerelem, intimitás nélkül.

Önsajnálat, tudom... Ez van. 🤷

2020. ápr. 4. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Kondizom és teszek-veszek. Egyedül. F
2020. ápr. 4. 15:27
 15/20 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak hobbijaim, de az egyik, az uszás nagyon hiányzik. A munkám megmaradt, mert az informatikusként bárhonnan tudnék dolgozni, ahol van áram és stabil net. Egyébként nem sokat jártam el otthonról, de ez már nekem is kezd sok lenni. Azt hiszem ha ez több hónapig fog tartani, akkor meg fogok zavarodni.
2020. ápr. 4. 23:01
 16/20 A kérdező kommentje:
8-as: Jó neked. :) Hogyan zenélsz? Játszol valamilyen hangszeren?
2020. ápr. 4. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A munkámat nem szeretném leírni (legálisak), de kétféle volt. Álljunk több lábon. Na, sokra mentem vele.😕 De mindkettőt szerettem nagyon. Nekem is az úszás az egyik sportom és nekem is úgy tűnik, hogy nem kivitelezhető otthon. Nagyon hiányzik az is, meg az egész életem. Kb.semmi nem maradt belőle. Én alig voltam otthon, nem vagyok otthon ülő típus, most meg...

2-es voltam

2020. ápr. 4. 23:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Én régóta otthonról dolgozom 3D grafikusként, és kb. fél éve nincs barátnőm. Azt kell mondjam, nekem egész kellemes a bezártság. Végre békén hagynak, tudok tanulni, gondolkodni, fejleszteni a képességeimet, és én nem olyan erős a csábítás arra sem, hogy egész nap a szebbnél szebb nőket nézzem az utcán. Kevés barátom van, velük eddig is főleg Skype -on tartottam a kapcsolatot, ahogy most is.

A kirándulások azért hiányoznak, és a társasélet pótlékaként mindig szerettem különféle vegyes társaságú éttermekben ebédelni, most ez is kimarad egy időre, de amúgy nem élem meg a helyzetet olyan tragédiaként, mint a nálam extrovertáltabbak.

2020. ápr. 7. 03:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen cserélnék azokkal az önsajnáltatókkal akik otthonról dolgozhatnak.

Nekem semmi nem változott, ugyanúgy be kel ljárnom dolgozni, sőt most extra sok munka is van.

Lassan 1 éve nincs párom amúgy, de nem is baj. Az egyetlen szar dolog ebben, hogy hétvégente haverokkal ne mnagyon tudok találkozni, és nem tudunk beülni iszogatni valahova.

2020. ápr. 7. 06:16
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehezen. Elkezdtem testileg-lelkileg odafigyelni magamra, pszichoterapiaba jarok (mar csak online), fogfeherites, rendszeres sport, tanctanfolyam is tervben volt. Kicsit helyrepofoztam az onbizalmam, ujra neki akartam allni randizni, kicsit tudatosabban, a mult hibaibol tanulva, erre jott ez az egesz. Borzasztoan hianyzik a szabadsagom, a lehetoseg hogy tudjak ismerkedni, a programok, a baratok, es a bizonytalansag is kikeszit. Sokat bicajozom egyedul (kihalt reszeken), ez picit segit, meg a heti online terapia. Es meg a baratokkal jatszunk online es filmet nezunk.
2020. ápr. 7. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!