Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok most ezt a bezártságot egyedül?
Nekem van egy óvodás gyermekem. Vele és a szüleimmel élek, így a szó szoros értelmében sosem vagyok egyedül. Munkám nincs. 🙁 Eddig abból álltak a napjaim, hogy reggel elvittem óvodába, délben mentem érte, délutánonként pedig valamilyen fejlesztésen voltunk, minden napra jutott. Most minden szünetel, nincs semmi. Bezáródtam a négy fal közé, az ingerszegénységbe, szóval már annyi sem jut, hogy a mindennapi utak során legalább néha összemosolyogjunk vagy összeakadjon a tekintetünk egy férfival. Ez hiányzik. Kis örömmorzsa volt a kilátástalanságban. Most, hogy nincs, valahogy olyan nyomasztóan rám szakadt az eddig kissé háttérbe szorított, mellőzött tény, hogy én már így r.hadok meg, munkanélküliként, eltartottként, szociális ellátásokon tengődve és egyedül, szerelem, intimitás nélkül.
Önsajnálat, tudom... Ez van. 🤷
Kedves Kérdező!
A munkámat nem szeretném leírni (legálisak), de kétféle volt. Álljunk több lábon. Na, sokra mentem vele.😕 De mindkettőt szerettem nagyon. Nekem is az úszás az egyik sportom és nekem is úgy tűnik, hogy nem kivitelezhető otthon. Nagyon hiányzik az is, meg az egész életem. Kb.semmi nem maradt belőle. Én alig voltam otthon, nem vagyok otthon ülő típus, most meg...
2-es voltam
Én régóta otthonról dolgozom 3D grafikusként, és kb. fél éve nincs barátnőm. Azt kell mondjam, nekem egész kellemes a bezártság. Végre békén hagynak, tudok tanulni, gondolkodni, fejleszteni a képességeimet, és én nem olyan erős a csábítás arra sem, hogy egész nap a szebbnél szebb nőket nézzem az utcán. Kevés barátom van, velük eddig is főleg Skype -on tartottam a kapcsolatot, ahogy most is.
A kirándulások azért hiányoznak, és a társasélet pótlékaként mindig szerettem különféle vegyes társaságú éttermekben ebédelni, most ez is kimarad egy időre, de amúgy nem élem meg a helyzetet olyan tragédiaként, mint a nálam extrovertáltabbak.
Én szívesen cserélnék azokkal az önsajnáltatókkal akik otthonról dolgozhatnak.
Nekem semmi nem változott, ugyanúgy be kel ljárnom dolgozni, sőt most extra sok munka is van.
Lassan 1 éve nincs párom amúgy, de nem is baj. Az egyetlen szar dolog ebben, hogy hétvégente haverokkal ne mnagyon tudok találkozni, és nem tudunk beülni iszogatni valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!