Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye, hogy nőnemű incelek nem létezhetnek, csak olyan lányok, akik túl magasra teszik a mércét és még ezt a fogalmat is el akarják venni a férfiaktól?
Figyelt kérdés
Mivel egy nőre jut 50 férfi (ne a számokba kössetek bele, a logikát nézzétek mögötte), törvényszerű, hogy ő választ ebből az 50-ből 1-et, neki már BIZTOSAN lesz párja, ráadásul olyan párja aki jobb, mint a maradék 49. A maradék 49-nek pedig pár nélkül marad és ez a játék addig folytatódik, amíg az utolsó nő is választ magának párt és a többi férfi egyedül marad.2020. ápr. 3. 15:05
11/17 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de magát az incel kifejezést is egy csaj alkotta meg és magára alkalmazta, még '93-ban, a wikipedia szerint...
12/17 anonim válasza:
Ezt a fogalmat is elakarják venno a férfiaktól? Mintha valami óriási tisztség lenne, ha valaki incel. :)
13/17 anonim válasza:
Hogyne léteznének.
44F. ja nem: Béla bácsi
14/17 anonim válasza:
Én kívancsi lennék, milyen intézkedéseket javasolnának az incelek a világ rendjének helyreállása érdekében.
Iktassuk törvénybe, hogy egy nő senkit nem utasíthat vissza?
Legalizáljuk a nemi erőszakot?
Hozzunk létre szexualis segélyszervezetet?
Vezessünk be szexuálkommunizmust, melyben a párkapcsolatban élő férfiaknak be kell szolgáltatniuk barátnőjüket a közösbe, hogy az állam újra elossza?
15/17 anonim válasza:
Miért ne léteznének? Elég csak ránézni a rengeteg hardcore feministára akik 50 évesen is egyedül tengődnek a csodálatos munkájukkal, macskáikkal, önmegvalósításukkal.
16/17 anonim válasza:
Ilyen alapon nekem, férfiként is lehetne barátnőm, ha teljesen mindegy lenne. A 70 éves fogatlan Piroska néni biztosan örülne egy fiatalabb férfinek. Ilyen alapon köszönöm, az én is magasra tettem a mércét, még ha nem is volt soha senkim. (32/F)
17/17 anonim válasza:
A különbség az, hogy az incel férfi amiatt sír, hogy nincs nō, akivel szexelhessen.
A nōk ezzel szemben próbálják elkerülni az olyan férfiakat, akik csak szexelni akarnak, nincs erre föltétlenül szükségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!