Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többet az életbe nem írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet az életbe nem írok normális levelet társkeresőn nőnek. Ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés

Mindenen csaj rinyál itt, hogy a pasik miért nem képesek normális levelet írni, miért csak sziáznak stb. a többi hülyeség... viszonylag találtam egy csajt aki bejött, írtam egy tök normális levelet, tisztelettudót és olyat amitől egy kicsit jobb kedve lett... szerintetek válaszolt rá? Belépett, elolvasta, utána letiltott.... ennyit erről, ezentúl csak is sziával fogok köszönni nektek nőknek és leszaom hogy ez titeket mennyire zavar. :D amúgy is ez a netes társkeresés egy nagy röhej férfi szemmel, állandóan csak mi szívunk 100 levélre egy válasz sem jön, nem is értem miért vannak fent pasik egyáltalán ilyen oldalakon, mert hogy csak a nők elszállnak meguktól az is tuti.

Napi frusztráció meg volt, meg a napi rinya. nektek mi a véleményetek?

2020. ápr. 2. 21:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

“Olyat amitől egy kicsit jobb kedve lett“

“Elolvasta és letiltott”

Tehát akkor mégsem lett olyan jó kedve tőle😂

2020. ápr. 2. 22:48
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Van az a mondás hogy ha valaki k.vnak áll ne lepődjön meg ha megbacák. Tudom nem a leglíraibb idézet de a lényeget átadja.

Azzal hogy online ismerkedsz vállalod annak a kockázatát hogy reakció nélkül lógva hagynak. Ez egy ilyen platform.

Az alap kérdésed az egyik ovisomat juttatta eszembe. Idén kezdtünk kiscsoporttal és az elején azzal akart büntetni (vagy zsarolni?) hogy ha megharagudott nem evett. Neki is mindig azt mondtam ami a te reakciódra a helyes reakció. Nekem (meg a nőknek úgy általában) nem fáj az ha neked rossz. Ő hamar rájött hogy nekem nem gáz ha ő éhes mert én attól még jól érzem magam csak magának csinál gondot.

Attól hogy ezentúl (is) igénytelen leveleket írsz senkinek nem lesz rosszabb legfeljebb te szalasztasz el lehetőségeket.

Arra nincs varázsszer hogyan találhat valaki párt. Van akinek bejön az online tér legyen az társkereső közösségi oldal vagy bármi más ami online térben elérhető van akinek a valós találkozások jönnek be (meg van akinek egyik se) de összességében szerencse kérdése is a dolog. Van akinek elég létezni van akinek komolyabban tenni kell érte hogy felfigyeljenek rá. Ezen nem tudsz változtatni.

Itt is ott is lehet elutasítás ez mindig benne van. Az is hogy "gonosz" módon koptatnak le akár bunkón. Ha minden alkalommal kiakadsz azzal se lesz rosszabb másnak csak neked.

Valahol értem az indulatod de fel kell ismerni hogy az egész nem ér ennyit és értelme sincs.

Komolyan mi is történt? 10 percet rá áldoztál az életedből? Elutasított egy random ember akiről kb semmit nem tudsz és akivel valószínű soha nem is fogsz találkozni? Fölöslegesen feccöltél valamibe energiát? Melyik ér annyit ezek közül hogy felhúzd magad?

Találd ki miben vagy jó arra gyúrj rá emeld ki légy büszke amiben kevésbé arra is igyekezz erősíteni légy nyitott és kb ennyi amit tehetsz.

2020. ápr. 2. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Sosem társkeresőztem még és max. a tindert használnám szexre, szóval nem is fárasztanám magam levelekkel. Eleve nem értem, hogy a férfiak egy része mit gondol a levelekről. Konkrétan felmérték, hogy a nők több, mint 80-90%-a el sem olvassa a levelet, hanem megnézi a másik profilját és az alapján dönti el, hogy válaszol. Szóval, ha valaki nem néz ki elég jól, egyáltalán miért strapálja magát felesleges körökkel?
2020. ápr. 2. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem azzal nem írtok újdonságot a kérdezőnek meg többségünknek hogy a külső számít oszt Szevasz. A kérdezőt meg még sokakat az idegesít hogy süketelnek a csajok mikor kibuknak a levél minőségére. Minek tesznek úgy mintha a levél tartalma tized annyit is érne mint a küldő buksija??!!
2020. ápr. 2. 23:43
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, hogy ha nem válaszolt, honnan tudod, hogy jobb kedve lett a levéltől?
2020. ápr. 3. 02:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Eltudom képzelni milyen volt az a levél. Mert az ilyenek általában szánalmasan erőltetettek. Főleg ha vicceskedő hangnemben írja egy teljesen humortalan ember.
2020. ápr. 3. 07:43
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

13-as jól írja.

Van olyan társkereső, ahol látod, hogy a leveled milyen státuszban van (olvasatlan, olvasva, etc), és itt van egy olyan állapot, hogy "olvasás nékül törölve".

Hány és hány alkalommal láttam, hogy adatlapom megnézte levelem olvasás nélkül törölte.

(és nem az insta királyány kategória, hanem teljesen átlagos, mindennapi nők, akik sírnak, hogy őket senki észre sem veszi)

Ezt elnézve, már egy "szia" is túlzás a levélbe, elég lenne egy szimpla pontot írni, ha tetszik a fotód, akkor arra is fog valamit nyekegni, ha nem tetszik, akkor úgysem derül ki, hogy üres a levél.

(tisztelet a kivételnek, van aki legalább udvariasan annyit visszaír egy normális levélre, hogy "nem vagy az esetem", ők általában nincsenek is sokáig társkeresőn, akik meg olvasatlanul törölgetnek, gyakran évek óta ott porosodnak)

2020. ápr. 3. 07:58
 18/21 anonim ***** válasza:
18%

A 12-es nagyon jól leírta.

Nekem még egy tanácsom lenne: Ctrl C + Ctrl V.

Szívesen:)

33N

2020. ápr. 3. 08:17
 19/21 anonim ***** válasza:
28%

Biztos azért nem kapsz választ mert ronda vagy és akkor aztán írhatsz akármit, akkor se fogsz érdekelni senkit.

Amúgy meg nem olyan nőknél kéne próbálkozni, akik hozzád képest jóval magasabb szinten vannak.

2020. ápr. 3. 10:45
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sem írok regényt,sok el sem olvassa vagy igen aztán annyit se ír,hogy fapapucs! Sziánál többet én se írok oda felesleges!
2020. ápr. 3. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!