Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az életkor egy csúnya lánynál, ameddig nem volt kapcsolata, valószínű nem is lesz soha?
Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 18:47
11/21 anonim válasza:
Nagyon sok függ attól, hogy mennyire csúnya. Elég széles skálát ölel ám át a "csúnyaság". Van olyan bányarém, akinek szó szerint annyira rossz az arcára nézni, hogy gyakorlatilag bármilyen korban nulla az esélye. A csupán közepesen csúnyácska hölgyeknek szerintem 35 éves korig van esélyük, különösen, ha mondjuk nem gond számukra egy 15 évvel idősebb férfival összejönni. Egy 50 éves férfinak egy 35 éves nő fiatalsága önmagában is elég vonzó lehet, ellensúlyozhatja a kevésbé vonzó külsőt. S persze egy ilyen pár simán alapíthat még családot is.
12/21 anonim válasza:
Ha nem válogatós az a "csúnya nő", akkor rövid időn belül is lehet párja.
14/21 anonim válasza:
Annyira bírom, mikor közlik, hogy a 35 éves érje meg az 50 éves férfival. Neked kéne 50 éves nő 35 évesen? Kicsit gondolkodni kéne.
15/21 anonim válasza:
Kozepiskolaban volt egy nagyon csunya lany osztalytarsunk. Eleg cringe volt ahogy viselkedett es nagyon csunya volt.
Lett neki baratja kozepiskola uten mert osszefutottam veluk es kesobb lett neki mas ferfi akitol most mar gyereke is van.
Nincs olyan csunya no aki senkinek sem kellene.
Az igenyeiden alakits.
Ha nem vagy kifejezetten szep akkor ne akarj izmos model ferfit. Lehet hogy egy szerencsetlenebb ember jut neked.
Legrosszabb esetben hajlektalannak fogsz csak kelleni.
16/21 anonim válasza:
#14: Épp azért jó ötlet megpróbálni egy 35 éves csúnya nőnek idősebb férfit keresni, mert valaki gondolkodik is! Egy idősebb férfit nagyobb eséllyel talál, megszerethetik egymást és szép kapcsolatuk, családjuk is lehet. Én több tartósan sikeres, boldog, nagy korkülönbségű kapcsolatról is tudok a környezetemben. Ha egy nőnek 35 éves korig nem sikerült társat találnia a hasonkorúak körében, akkor ugyanezekkel a korbeli elvárásokkal tovább próbálkozni olyan, mint 19-re lapot kérni a 21-ezésben. Azt kockáztatja nagyon erősen, hogy végképp egyedül marad. Ilyenkor épp az a racionális döntés, hogy nyitni próbál más korosztályok felé is, amennyiben persze erre lélekben készen áll. Ez is egy reális és elérhető esély a kiteljesedett páros életre, meg kell ragadni tehát. Nem azt javaslom, hogy az első idősebb férfinak mondjon igent, hanem azt, hogy ne zárkózzon el az idősebb korosztály közeledésétől.
17/21 anonim válasza:
Akkor te se zárkózz el az anyád korú nőktől utolsó. Másnak könnyen adod a hülye tanácsot, nem neked kell megcsinálni. Ja, sok szép korkülönbséges kapcsolat van... Ha az öreg pasi pénzes és elég ostoba :D
18/21 anonim válasza:
#17: A saját tapasztalataimra alapozott érveimet elmondtam, őszinte segítő szándékkal. Én a környezetemben három olyan abszolút sikeres, tartós és harmonikus párkapcsolatról is tudok, ahol 15 év feletti a korkülönbség a férfi javára. A fiatalabb női partnerek pedig mindháromban boldogok, mindháromból házasság és gyermek is lett. Ezek tények, még ha láthatóan vannak is itt, akiknek ez nem tetszik. Személyeskedő és parttalan vitába pedig nem bocsátkozom.
19/21 anonim válasza:
Te egy vén pasas vagy, aki próbál fiatal nőt felszedni. Vagy abban reménykedsz, hogy majd öreg férfiként kelleni fogsz a kétségbeesett fiatal nőknek. És más kapcsolatát alapul véve te ne adj itt jószándékú tanácsot, mert fogalmad nincs más kapcsolatáról. Mert te csak azt látod, hogy kifelé milyen szép, boldog család. Közben már lehet, rég csaljak a vén hülyét, az meg xanaxozik, de a gyerek miatt még nem váltak el. Én ilyenről hallottam. Meg a szomszéd utcában a 60 éves férfi lelőtte a 40 éves feleségét, aztán magával is végzett, mert a nő el akart válni tőle.
20/21 anonim válasza:
De itt egy segítő szándékú tanács: 50 éves férfiként ne a 35 éves nőkről álmodozz, jó lesz neked a 45 is, az is 5 évvel fiatalabb. Ha meg fiatal férfi vagy, kezdj el adni magadra és baromi gyorsan becsajozni, mert ahogy öregedsz, csak rondább leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!