Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellem, hogy elvesztettem a jól fizető állásomat, jövő héttől sajnos csak ételfutárként tudok dolgozni. Úgy érzem addig nem érdemes ismerkednem, amíg rendbe nem jön a karrierem. Jók vagy rosszak a meglátásaim? 26F
Leépítés volt a cégnél és mivel csak kerek egy éve voltam ott, azokat küldték el, akik időben később kerültek a céghez. Egyelőre ételfutár munkát vállaltam el, ameddig tart ez a járvány vagyis ameddig nem találok a végzettségemnek megfelelő munkát, ami úgy néz ki egyelőre az se mostanában lesz.
Azt gondolom, h amíg ilyen helyen dolgozok, nem érdemes komolyabban ismerkednem, mert úgyis azt gondolják rólam a nők, h 26 évesen csak ennyire futotta nekem, magyarul mellettem nincs jövő. Jól gondolom szerintetek?
Miért gondolnának ilyet? Tudod mennyien dolgoznak pl. boltba akiknek diplomájuk is van? Egyszer olvastam valahol, hogy orvos is ott hagyta a munkáját és bolti eladó lett.
Neked mi a szakmád és mi volt előtte a munkád, mielőtt ételfutár lettél. Az ételfutár is jó szakma amúgy, itt is lesz lehetőséged ismerkedni. Amúgy a mostani helyzetet nézve valakinek még munkája sincs szóval te hozzájuk képest ezerszerte jobb helyzetbe vagy.
Ha a jól fizető állásodban 1 év alatt sem sikerült komolyan ismerkedned akkor nem mindegy?
Eleve halott a dolog , ha csak olyan nők körül forogsz akik az anyagi helyzet alapján döntenek.
Érdekes, én ismerek szakmában dolgozó fiatalokat. Asztalos, fodrász (fiú), pincér, targoncás, sofőr (ott hagyott minden iskolát). Mindegyiknek van barátnője. Persze nem az orvosi egyetemről. A sofőr fiúnak például élelmiszerboltban dolgozó barátnője van.
Aztán a betöltött munkahely sem mindig végzettség kérdése. Nézzük a vagyonőröket. A legtöbben szakma + tanfolyam vagy érettségi + tanfolyam csinálják. De kapásból 3 rendőr végzettségűt is tudok. Aztán irodában dolgozó hölgyet is tudok 8 általánossal. 20 éve beprotezsálták, valami postázás a feladata. Mélységesen lenézi a fizikai dolgozókat, mint a legtöbben ebben az országban.Összefoglalva: Az hogy ki milyen munkakörben van sokszor szerencsén, protekción múlik. Kezdem szégyelleni, hogy egy ilyen sznob országban élek ahol csak a non profit munkát végzők számítanak embernek.
Miért kéne szégyellni?
Az egyik futár ismerősöm direkt biciklis futár, mert imád tekerni, és pénzt keres azzal amit szeret csinálni. Szintén 30-hoz közeli, kopaszodó típus is, de mindig van csaja. És mindig van hölgy aki megadja neki az a telefonszámát. Az ismeretségünk is innen ered, hogy egy rendésnél azzal poénkodott, hogy "ugye nem akarod te is felírni a számod egy papírra".
Szerintem ne szégyelld a jelenlegi munkád, kihozod a helyzetből a maximumot, és ez dicséretes.
Ha tetszenel kulsore,felolem lehetsz futar.
N
Úgyis szinte csak a külső számít... lehetsz te hótt' gazdag és a sötét anyag rejtélyének a megoldója, ha nem vagy az a tipik "jópasi".
Nemi vonzalom > érzelmi, tudatos vonzalom.
Ez egyáltalán nem baj, csak tudatosítsd magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!