Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinder és az egyéb online társkeresők túlértékelték a lányokat?
Átlagos kinézetű, tanult, viszonylag jómódú srácként 0 sikerem van a lányoknál ezen a csodás platformon. A beszélgetésig nem lehet lányokkal eljutni, mert vissza sem írnak, feltéve ha egyáltalán matchelünk.
Egy jóképű barátommal közösen elkezdtünk közösen Tinderezni, neki a való világban talált korábbi modell barátnők után full átlag lányok állnak tömött sorba, ők viszont ha a városi szemétszállításról ír nekik arra is válaszolnak. 😀 A Tinder női "krémje" neki sem matchel.
Nem,nem vagyok válogatós. Ha normális a leírása és van pár értelmes képe az adott srácnak,akkor jobbra húzom.
Nem számít a végzettség,pénz,stb.
Utolsó válaszoló! Köszönöm szépen.
Egyrészt megnézném milyen képeid vannak kit, masrészt meg a bemetatkozásod.
Nekem hiába jött be egy srác,sok szempontot figyeltem:
Pl.:
1. Ha csak napszemuveges kép van fent róla akkor balra húzom, nem látszik a szeme. Napszemüvegben bárki jól néz ki.ha nem latod a szemet, kb nem is tudod hogy nez ki...
2. Autója mellett pózol vagy még rosszabb:ha látszik hogy valaki más autója mellett pózol. Engem ezek a felvágások mindig taszitottak.
3. Macskás srácok,imádom a cicákat de szörnyen allergiás vagyok rájuk, asztma rohamom lesz közelükben 15 perc alatt...ez nyilván kizáró ok
4. Ha minden képe búlizó és/vagy minden képén alkoholt fogyaszt/dohányzik.
5. Felpucér tükrös selfie ATOM GÁZ, nagyon kiabránditó tök mindegy hogy néz ki. Sosem huztan ezeket jobbra.
6. Csak sapkában van -> hasonlóan fontos mint a szem
Na a bemutatkozó szöveg..pfff rengeteg a siralmas. Pl amitol kivagyok "nincs hazam nincs kocsim szoval ha penzre mesz alkor balra el" es tarsai -> annyira arrogáns es latszik hogy sok sérelme volt a srácnak, frusztált.
Vagy a nagyon "izzadós" vicces poénos eröködős szövegek.
De van akinél en esek ki mert leirja h tetoválas kizáró ok nekem meg van egy pár, és ez a kéleken nem látszik, nyilván ezt is balra húzom.
És ezek csak amik hirtelen jutottak eszembe. Nálam pl az van hogy megnezem a srácot aztán nemcsak őt,hanem a dolgokat a kepein majd a bemutatkozását.
Mig a ferfiaktol csa azt latton helso kepen szep a csaj? Jobbra jobbra jobbra jobbra.....
Sok nő ennél körültekintőbb..
#22 köszi a konstruktív véleményt, egyik sem jellemző rám a fentiek közül.
Szerinted egy emojikból álló bio jó / rossz / semleges? (Persze, valami nagyon frappáns jobb lenne, tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!