Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő nem jönne össze alacsonyabb vagy egy magas pasival?
Nem tudom, hogy itt allandoan egy pasi irogatja ki ezeket a kerdeseket vagy ennyi nyomorek van..
ha nökent le mered irni, hogy igenis neked magasabb pasi kell, te vagy a mocsok qrva.
Majd mi eldöntjük, hogy mekkora pasit akarunk magunknak.
Nem tudom, nem vagyok 180 centi. De ha egy konkrét csajra vagy rákattanva, akkor leírhatja itt az összes 180 centis lány, hogy összejönnének 174 centis férfival, attól még a Rozinak nem fogsz kelleni.
Ráadásul utána még ezer dolgon elbukhat az egész.
Csomó nálad alacsonyabb nő van. Nem is értem ezt a hisztit.
Én 171 vagyok, és semmi fix elvárásom nincs külsőre az ápoltságon kívül, csak a 185-190 körüli magasság. Mert csak magas pasi mellett érzem jól magam.
Te nem szereted nagy és erős férfinak érezni magad a nő mellett?
Mert sok nő szereti picinek és törékenynek érezni magát. Ez nem érthető?
Amúgy meg ja. Ha nem tetszik neki pl az arcod, ugyanúgy nem fog szóbaállni veled.
"Na de ha én vagyok 174 centi és beleszeretnék egy 178 centis nőbe 10/9 ilyen nem akarna és akármit tennék akkor se? Ma is volt egy kérdés ahol a nőnek elvárás, hogy a pasi legyen 180+ na de ha nem vagyok akkora mit csináljak? Azon kívül, hogy keressek mást."
168 cm vagyok,és van egy nálam alacsonyabb barátnőm,nem csúnya,és ráadásul ő szedett fel engem.Én is régebben aggódtam a magasságom miatt,de láthatod,hogy fölösleges.
Sz4rd le a nők elvárásait és legyél férfi!
Ne kuncsorogj szerelmesen senki után!
Nekem is sok magas nő tetszik,de nem érzem szükségét,hogy szerelmes legyek beléjük.
Kérdező neked nem a magasságod a bajod az életben, hanem valószínűleg még sok minden más is.
A személyiséged mennyire tökös, vicces, magabiztos, jó dumás? Alkatod? Anyagilag hogy állsz? Látod sok minden más is van még, amikben bőven fejlődhetnél. Ha ezek rendben lennének, akkor 174 centisen is lenne barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!