Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A legtöbb nő nem jönne össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő nem jönne össze alacsonyabb vagy egy magas pasival?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy van, hogy a nő magasabb de eléggé ritka. Szerintem még az is, hogy egy magas a férfi és a nő. Ugye ha valaki vékony mondják, hogy mennyen edzeni. Ha ez a baja akkor csináljon azt. Na de ha én vagyok 174 centi és beleszeretnék egy 178 centis nőbe 10/9 ilyen nem akarna és akármit tennék akkor se? Ma is volt egy kérdés ahol a nőnek elvárás, hogy a pasi legyen 180+ na de ha nem vagyok akkora mit csináljak? Azon kívül, hogy keressek mást.

2020. márc. 24. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy itt allandoan egy pasi irogatja ki ezeket a kerdeseket vagy ennyi nyomorek van..

ha nökent le mered irni, hogy igenis neked magasabb pasi kell, te vagy a mocsok qrva.

Majd mi eldöntjük, hogy mekkora pasit akarunk magunknak.

2020. márc. 24. 21:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nem vagyok 180 centi. De ha egy konkrét csajra vagy rákattanva, akkor leírhatja itt az összes 180 centis lány, hogy összejönnének 174 centis férfival, attól még a Rozinak nem fogsz kelleni.

Ráadásul utána még ezer dolgon elbukhat az egész.

2020. márc. 24. 21:11
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

Csomó nálad alacsonyabb nő van. Nem is értem ezt a hisztit.

Én 171 vagyok, és semmi fix elvárásom nincs külsőre az ápoltságon kívül, csak a 185-190 körüli magasság. Mert csak magas pasi mellett érzem jól magam.

Te nem szereted nagy és erős férfinak érezni magad a nő mellett?

Mert sok nő szereti picinek és törékenynek érezni magát. Ez nem érthető?

Amúgy meg ja. Ha nem tetszik neki pl az arcod, ugyanúgy nem fog szóbaállni veled.

2020. márc. 25. 08:06
 14/20 anonim ***** válasza:
És miért nem jó alacsonyabb nő? Én 162 centi vagyok a volt férjem (saját állítása szerint) 165 cm magas. Nyilván nem 170 centis nőt keresett és várta el, hogy az elégedjen meg a magasságával. Szerintem totál egyforma magasak voltunk, de mindegy, engem nem zavart. De nekem (és sok más alacsony nőnek is) bőven elég ha egy férfi pár centivel magasabb, ha 170 centit meghaladja az már tökéletes. 180 felett meg már nem is kéne, mert túl magas. Tudom hogy vannak pici nők akik imádják a minimum 30 centi különbséget, de nem minden pici nő ilyen. Szűkösebbek a lehetőségeid, de azért ne add fel. A tesóm 4 centivel alacsonyabb a feleségénél, ilyen is van.
2020. márc. 25. 10:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan egy nőt kérdezek, hogy összejönne e a 174 centissel ha ő 180 hanem általában kérdezem, hogy egy 180 centis nő szinte biztosan nem ad esélyt egy 174 centisnek? Biztos adna valaki de szinte az összes nem akarna? Ez a kérdés, hogy a legtöbb ezt alapból kihagyná? Egyébként nekem jó egy alacsonyabb nő is nem azt mondom, hogy nem de tetszhet magas nő is. Mellesleg egy nő felnézhet egy pasira és lehet mellette gyenge nő akkor is ha a pasi csak 174 nem? Most ez csak egy példa a sztárvilágból ha mondjuk a Jason Statham aki 178 centi rá nem tekinthet férfiként egy 180 centis nő? Hiszen alacsonyabb nála.
2020. márc. 25. 11:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni olyat kell keresni aki ilyennek fogad el. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog mert a lányom 185cm magas a férje meg 180cm.
2020. márc. 27. 06:21
 17/20 anonim ***** válasza:

"Na de ha én vagyok 174 centi és beleszeretnék egy 178 centis nőbe 10/9 ilyen nem akarna és akármit tennék akkor se? Ma is volt egy kérdés ahol a nőnek elvárás, hogy a pasi legyen 180+ na de ha nem vagyok akkora mit csináljak? Azon kívül, hogy keressek mást."

168 cm vagyok,és van egy nálam alacsonyabb barátnőm,nem csúnya,és ráadásul ő szedett fel engem.Én is régebben aggódtam a magasságom miatt,de láthatod,hogy fölösleges.

Sz4rd le a nők elvárásait és legyél férfi!

Ne kuncsorogj szerelmesen senki után!

Nekem is sok magas nő tetszik,de nem érzem szükségét,hogy szerelmes legyek beléjük.

2020. márc. 27. 14:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy nő lapos bakancsban àtlàt a pasi felett az 6centi eltérés kB. Tehàt ezek a pasik törpék részemről
2020. márc. 27. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező neked nem a magasságod a bajod az életben, hanem valószínűleg még sok minden más is.

A személyiséged mennyire tökös, vicces, magabiztos, jó dumás? Alkatod? Anyagilag hogy állsz? Látod sok minden más is van még, amikben bőven fejlődhetnél. Ha ezek rendben lennének, akkor 174 centisen is lenne barátnőd.

2020. márc. 31. 12:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Nalam ez furcsan nezne ki. A magassagom csak 150cm igy nehez lenne alacsonyabb vagy hasonlo magassagu (velem kb egykoru) pasit talalni. De nalam nem ez a fo szempont, hanem a kozos harmonia es kemia
2020. máj. 31. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!