Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőtársak:Amikor internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársak:Amikor internetes ismerkedés első pár percében ez jön a férfiaktól:"szia-szép vagy-találkozzunk", érdemes folytatni a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom, hogy jó lenne egymást megismerni: vagy eltűnnek, vagy nincs kedv, nyafognak, stb., viszont ez a gyors randi kérés nekem azt mutatja, hogy futószalagra akar tenni az illető a többi nővel együtt úgy, hogy kicsit sem ad esélyt arra, hogy érdeklődjünk egymás személye, természete, szokásai, gondolkodása, habitusa iránt. Egy-két ilyen gyors randi kérésen voltam és akkor sem ömlött a férfiakból sokkal jobban a duma és kérdések, kezdeményezés, mint előtte online beszélgetésben.

Jó lenne, ha meg tudnátok írni a korotokat is :) Előre is köszönöm.

Most nem fognak érdekelni azok a hozzászolások, hogy "mennyire sok a kamu profil", stb.

2020. márc. 21. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Ez az azonnal kuka kategória. Kb. annyi, hogy van egy szabad órám, jössz dugni?!
2020. márc. 21. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Én pasi vagyok, de ilyet nem csinálunk. Van olyan, hogy egy rövidebb beszélgetés után már randit kérek, de akkor olyan is a helyzet, hogy sikerül hamar egymásra hangolódnunk a beszélgetésben.

Első pár mondat között viszont ez biztosan nem szerepel. Már csak azért sem, mert én sem szeretem fecsérelni az időmet.

Ha ilyet látsz valakitől akkor nem te kerülsz a futószalagra, hanem ő az aki valójában már régóta benne van.

2020. márc. 21. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagyok fent internetes társkeresőkön, de ha más oldalon kezd így egy férfi, válasz nélkül törlöm.

Van barátom, így a válasz nyilván nem lenne, de amikor még nem volt, akkor is töröltem az ilyeneket, mert ha annyira nem tisztel vagy nem érdeklem, hogy 2 összetett mondatot írjon, akkor miről beszélünk?

23/L

2020. márc. 21. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Nem mer írni mert fél hogy kiesik a kapanyél a szájából (billentyűzetéből). Aki nem tud a te stílusodban írni, azzal ne találkozz.
2020. márc. 21. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Én ugyan (még) nem társkeresőzök, de ebben az esetben ezt hanyagolnám. Nem vagyok annak a híve, hogy hónapokig halogassuk az online ismerkedést randi előtt, de nekem azért kellene, hogy ne egy lyukat lásson bennem, hanem emberként is szimpatikusnak tartson. A "jónézőki', ruccanjunk már össze" az nekem tényleg olyan felhangú, hogy már nagyon kanos, és reméli, hogy aznap megfektethet vkit, aki egy fokkal szebb az ördögnél, nem akart tartósat, nem is érdekli, milyen személyiség vagyok.
2020. márc. 21. 18:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jótanácsokat :* :*.
2020. márc. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!