Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak:Amikor internetes ismerkedés első pár percében ez jön a férfiaktól:"szia-szép vagy-találkozzunk", érdemes folytatni a beszélgetést?
Ha azt mondom, hogy jó lenne egymást megismerni: vagy eltűnnek, vagy nincs kedv, nyafognak, stb., viszont ez a gyors randi kérés nekem azt mutatja, hogy futószalagra akar tenni az illető a többi nővel együtt úgy, hogy kicsit sem ad esélyt arra, hogy érdeklődjünk egymás személye, természete, szokásai, gondolkodása, habitusa iránt. Egy-két ilyen gyors randi kérésen voltam és akkor sem ömlött a férfiakból sokkal jobban a duma és kérdések, kezdeményezés, mint előtte online beszélgetésben.
Jó lenne, ha meg tudnátok írni a korotokat is :) Előre is köszönöm.
Most nem fognak érdekelni azok a hozzászolások, hogy "mennyire sok a kamu profil", stb.
Én pasi vagyok, de ilyet nem csinálunk. Van olyan, hogy egy rövidebb beszélgetés után már randit kérek, de akkor olyan is a helyzet, hogy sikerül hamar egymásra hangolódnunk a beszélgetésben.
Első pár mondat között viszont ez biztosan nem szerepel. Már csak azért sem, mert én sem szeretem fecsérelni az időmet.
Ha ilyet látsz valakitől akkor nem te kerülsz a futószalagra, hanem ő az aki valójában már régóta benne van.
Nem vagyok fent internetes társkeresőkön, de ha más oldalon kezd így egy férfi, válasz nélkül törlöm.
Van barátom, így a válasz nyilván nem lenne, de amikor még nem volt, akkor is töröltem az ilyeneket, mert ha annyira nem tisztel vagy nem érdeklem, hogy 2 összetett mondatot írjon, akkor miről beszélünk?
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!