Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka az intelligens, érző, és nem csak huncutkodni akaró férfi?
Annyira unom már,hogy minden férfi ugyanazt akarja. Bocsi,ha van benne hiba,ittam.
20l
Kb ugyanannyian vannak, mint az intelligens, érző nők.
33# Lehet benne összefüggés...
A múltkor kimentem barátnőkkel. Semmi extra nem volt rajtam. Nem volt kint a dekoltázsom, nem ráztam magam, dobtam magamra egy természetes sminket.
Mikor a pultnál voltam odajött egy 40 es részeg pasi és fennhangon elkezdte osztani, hogy milyen szexi vagyok és jól megdugna. Odacsődült még két igen intelligens, szintén ittas haverja és ott vigyorogtak. Annyira ismerem őket, hogy jól, szituált család apák és férjek. Vagyis annak tűnnek a hétköznapokban. A férfi barátaim is be szoktak rúgni, de sosem viselkednek ilyen vulgáris módon.
Vannak ilyenek, nem is kis számmal. Csak ők a "lúzerek", a bénák, akik nem flörtölnek, nincsenek kigyúrva (általában), akik nem menőznek a "bömbössel", akik nem mennek oda minden csajhoz és nem nyomják a süket dumát, akik nem... menők. Akik nem vágnak fel a pénzükkel, még ha van is nekik, akik nem járnak el a diszkóba meg ilyen olyan suttyó helyekre hogy "felszedjenek" valami csajt. Ők vannak a barátzónában, rajtuk keresztülnéznek, ők a csendes, furcsa (jó esetben csak ennyit mondanak róluk) emberek. A kockák, a gyökerek, akikkel nem lehet beszélgetni...
Akik esélyt sem kapnak.
Akiknek a nők elmondása szerint nicns önbizalmuk.
Akik udvariasak és nem bunkók, emiatt lesznek csicskák, talpnyalók.
Ők azok akik nem dugnának már az első alkalommal, de emiatt pedig "nincs (szexuális) kisugárzásuk".
Ők azok akiknek (szintén jó esetben), annyit mondanak, hogy "olyan helyes/jóképű vagy nem értem miért nincs barátnőd" vagy "biztosan sok csaj lenne veled szívesen"...
Hallod, csajos!
Ilyenkor ne igyál. Még rosszabb.
Még másnap is rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!