Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok találni Fekete srácot? Szombathelyi vagyok. Hol keressem?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 21:20
42/128 anonim válasza:
Én nem vagyok fekete de nagy farkam van. Jó leszek? :)
43/128 anonim válasza:
41-es: én egyetlen rasszista választ sem láttam eddig
kérdezőnek: fess be egy nagy farkú feheret, talán megteszi
44/128 anonim válasza:
Ne nevezd őket feketéknek, elvileg ez sértőnek számít. Valamelyik focimeccsen ezért ment a durrogás a játékosok részéről, mert a bíró feketének nevezte az egyik játékost.
Érdekes, hogy a feketék részéről gyakran hallható "ványadts**ű fehér" dolog nem számít rasszizmusnak. Érdekes! Ahogy az "indián" szó is sértő, de a "sápadtarcú" az belefér. F**k logic!
45/128 anonim válasza:
Utolsó 😊 milyen igazad van. Ha a cigányokat nézzük azért ott is van ilyen. Őket romázni lehet,de ők minket büdös parasztnak hívhatnak. ☺
Nem értem a logikát,mi miért nem lázadunk ilyenek miatt?
47/128 anonim válasza:
48/128 anonim válasza:
Arrafelé nincsenek menekülttáborok? Nyomozd ki, hol van a legközelebbi tábor, és sétálgass ott rendszeresen. Azért gázsprayt vigyél!
49/128 anonim válasza:
Most tél van, visszamentek Afrikába. Tavasszal majd visszajönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!