Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt panaszkodik itt sok ferfi, h a nők csak a helyes pasikra buknak? Holott 30 felett nekem minden 2. Noi ismerosom ilyen Jakso Laci fejű infosokkal van hazassagban.
Megint egy (sőt, több) sztereotípia. Mérnök infós vagyok, 30 feletti, soha egy randim nem volt, nem hogy barátnőm! Ez csak egy általánosítás, urban legend amit írsz.
Egy menő épületgépész vállalkozó, burkoló, vagy üzletkötő 3x annyit minimum keres, mint én. Szóval a jól keres sem túl igaz. Maximum fővárosban, 20 év gyakorlat után. Akkor jól. Azt keresik a nők aki bejön nekik. Külsőre, vagy stílusra. Akkor aztán lehet bármilyen mérnök. Ennyi.
25-32 éves mérnökből ismerek jópár tucatot. Alig van barátnőjük, küzdenek hogy legyen valaki, kifognak valakit nehezen (átlagos varga az alatti lányokat), szakítanak, megy elölről. Jól keresnek, érdekli őket rengeteg dolog az informatikán kívül, legtöbbjük családot akar, megállapodni, és vannak köztük Jáksó Laci arcvonásoktól mentesek is. Sőt, legtöbben messze jobban néznek ki nála.
Nem tudom mit keresnek a nők, de ha valaki rájön írja már meg.
Nekem is mérnök pasim, de én is az vagyok. Akkor most mi van?
És nem Jaksó fejű 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!