Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejönnek az idősebb férfiak, van egy kiszemeltem aki sajnos nős, de még is lefeküdt velem és nagyon jó volt mindkettőnknek. Azt nem értem, miért nem keres?
Együtt dolgoztunk, és mindig figyeltük egymást, nagyon érezhető volt mindenki számára a kettőnk közötti vonzalom. Nagyon sokat fantáziáltam róla, mivel ő sokkal idősebb nálam azt hittem nem jövök be neki. Majd egyik nap elkezdtem vele flörtölgetni, ami nagyon meglepte, csak hebegett alig birt mit mondani, aztán kitertunk a témára: végül át hívott magához egyedül volt. Nagyon sokáig csak beszélgettünk, aztán egymásnak estünk. Én nagyon élveztem és ő is, elkérte a számom és mondta, ha jön legközelebb hívni fog, eleg messze lakunk egymástól, sajnos nem hívott éd nem tudom miért,? neki is nagyon jó volt meg nekem is.
22/L vagyok nagyon csinos.
A ferfi 45.
8/10 nagyon köszönöm a normalis valaszt én is így érzem!!
Akik azt hiszik kamu, egy kicsit még hizelgő is számomra, mert en tudom, hogy megtortent, kar hogy sajnos csak 1x, igen is kialakultak erzelmek, nagyon jól éreztuk magunkat egyutt es nem csak a szex volt jó, az egesz tarsasaga, nagyon hiányzik nekem, de én sem szeretném tönkretenni a házasságát, 20 éve vannak együtt, ugyhogy ha keresne is, atgondolnám a dolgot. Nehez helyzet:egyszerű kémia az egész, tudom, hogy hibás vagyok, de nem birtam ellenallni neki és forditva is ugyan ez.
Nem, ez komoly. Nagyon sokat adok magamra, mindig igényes vagyok. Ruháimra, illatomra, sminkeimre.
Babaarcom van, hosszú barna hajam a fenekemig ér, kis mellem van nagy fenekem és közepes a testalkatom, eleg pici vagyok sajnos nem vékony de nem is kövér. Tetoválásom nincs, és szolidan sminkelek.
Azt kihagytam, hogy nem 22nek nezek ki inkább ilyen 17nek
Kérek mindenkit, hogy normális válaszokat adjon, nem értem miért hiszi azt mindenki hogy ez kamu kerdes, kicsit hizelgő de már kezd idegesíteni.
Ez tényleg komoly, unatkozasbol nem irnek ki ilyet, igy is sokat gondolkodtam, hogy kiírjam.e
Egy roha dék vagy kérdező. A kiszemelted is az, talán még jobban is mint te de ez nem mentesít téged sem semmi alól. Az a hozzátok hasonló mocskok miatt ilyeb ßar hely a világ.
Ez nagyon őszinte válasz volt tudom, és talán kicsit túl durva is, de nem baj.
"nagyon köszönöm a normalis valaszt én is így érzem!!"
Nyugodtan láss bele többet annál, hogy neki csak egy dugás voltál, attól még nem lesz több.
Nem vagyunk a barátnőid, akik majd támogatnak téged miután olyat tettél, ami potenciálisan tönkretehet egy házasságot. Nem fogunk álmokba ringatni, hogy "majd miattad megváltozik, beléd szeret, elhagyja a feleségét, és boldogan éltek amíg meg nem haltok". Nem lesz ilyen, ideje felébredni a királylányi álomból, ami oly sok nőt sújt manapság.
Amúgy ő sem különb, isten ments hogy védjem a csávót.
Senki ne vegye komolyan, ez csak egy kamu kérdés volt! Hehehehe
😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!