Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan férfit, aki ingyen eljátszaná, hogy szerelmes belém, de nem csal meg?
Ilyen férfit abban az országban találsz, ahol a benzin, a fogorvos és a kifli is ingyen van, és adót se kell fizetni. Valamint a pénz fán terem.
Ha tényleg annyi eszed van, kedves Kérdező, mint a kérdésedből következtetni lehet rá, nem csoda, h egyedül vagy.
A külsőre igaz a változtatás lehetősége, belsőre csak mértékkel. (Sajnos).
Egy melankolikus személy sosem lesz ilyen buliarc vagy mindenkivel közvetlen valaki. Fejleszthető, de teljesen nem változtatható meg.
Hát teljesen ingyen ez nekem nem fog menni, mert eléggé le vagyok égve - szóval ha túl messze vagy akkor el sem tudok jutni hozzád..
Minden estre nekem egyáltalán nincsenek nagy igényeim, és ha úgy "átlag" azért bejönnél külsőre, és mondjuk elvinnél magaddal, vagy meg tudnánk oldani hogy rendszeresen találkozgassunk, új életet kezdjünk - akkor én benne lennék. 💖
Ugyanis én is egy hasonló kapcsolatot keresek pont. Mert én félek (megijedek) tőle ha azt érzem valaki igazán elkezd szeretni. Viszont ameddig nem mélyül el túlságosan érzelmileg egy kapcsolat - addig általában nagyon jól elvagyok..
Sok ideje kerestem én is hasonló kapcsolatot, de ilyet nagyon nehéz össze hozni.
Minden estre ezzel a kérdéssel nem vagy egyedül :)
35/F - 185/72
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!