Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatnék olyan férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék olyan férfit, aki ingyen eljátszaná, hogy szerelmes belém, de nem csal meg?

Figyelt kérdés

2020. márc. 13. 22:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy téged még tényleg nem szertetett senki, mert különben tudnád, hogy az igazi szeretetet nem lehet megjátszani.
2020. márc. 14. 00:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen férfit abban az országban találsz, ahol a benzin, a fogorvos és a kifli is ingyen van, és adót se kell fizetni. Valamint a pénz fán terem.

Ha tényleg annyi eszed van, kedves Kérdező, mint a kérdésedből következtetni lehet rá, nem csoda, h egyedül vagy.

2020. márc. 14. 10:57
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azon gondolkodj, hogy miért gondolod azt, hogy nem szerethet beléd senki? Próbálj ezen változtatni. Pl ha kövér vagy, lehet fogyni, stb.
2020. márc. 14. 11:03
 24/30 anonim ***** válasza:
21%
Ha a saját szinted alatt keresgélsz.
2020. márc. 14. 12:09
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

A külsőre igaz a változtatás lehetősége, belsőre csak mértékkel. (Sajnos).

Egy melankolikus személy sosem lesz ilyen buliarc vagy mindenkivel közvetlen valaki. Fejleszthető, de teljesen nem változtatható meg.

2020. márc. 14. 12:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Meg ott van még az egészség. Ha valami fogyatékossággal él, azon sem tud változtatni, viszont túl jó esélyekkel ismerkedni sem.
2020. márc. 14. 12:46
 27/30 anonim válasza:
100%

Hát teljesen ingyen ez nekem nem fog menni, mert eléggé le vagyok égve - szóval ha túl messze vagy akkor el sem tudok jutni hozzád..

Minden estre nekem egyáltalán nincsenek nagy igényeim, és ha úgy "átlag" azért bejönnél külsőre, és mondjuk elvinnél magaddal, vagy meg tudnánk oldani hogy rendszeresen találkozgassunk, új életet kezdjünk - akkor én benne lennék. 💖

Ugyanis én is egy hasonló kapcsolatot keresek pont. Mert én félek (megijedek) tőle ha azt érzem valaki igazán elkezd szeretni. Viszont ameddig nem mélyül el túlságosan érzelmileg egy kapcsolat - addig általában nagyon jól elvagyok..

Sok ideje kerestem én is hasonló kapcsolatot, de ilyet nagyon nehéz össze hozni.

Minden estre ezzel a kérdéssel nem vagy egyedül :)

35/F - 185/72

2020. márc. 14. 12:53
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a vég..
2020. márc. 14. 13:31
 29/30 anonim ***** válasza:
18%
Most én vagyok a hülye vagy ennek a kérdésnek tényleg semmi értelme nincs, és a kérdező eleve nem 100?
2020. márc. 14. 21:07
 30/30 anonim ***** válasza:
Ennek a kérdés feltevésnek mi volt a fő oka? Úgy gondolod ,hogy nem vagy elég szép ,vagy mi az a fő ok? Egyébként meg ,hogy nem csal meg ez sem túl valószínű akár,mert simán elmehet bárkivel ,te így se úgy se tudod meg azt.Inkább lehet neked egy jó lakótárs/élettárs kéne.Egyébként a #30-as válaszoló mondott egy okosat.Lehet ha jön majd az igazi nem fogsz hinni neki így.
2020. márc. 19. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!