Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly merevedési problémáim vannak. Így is érdemes hajkurásznom a nőket?
"Amíg magadat nem tudod elfogadni, más se fog."
Ez nagyon rossz hír nekem, mert nekem ez sosem fog sikerülni pl.
Te meg a kémia??
Akinek merevedési zavara van, minek hajkurászná a nőket?
Még fizetsz is a semmiért...
Van itt baj alul-felül.
Egész érdekesnek tartom a problémád, de mégis azt érzem hogy neheztelsz a nőkre. Miért? Nem csodálom, hogy merevedési zavaraid vannak, nekem se állna föl ha valami számomra utálatos dolgot akarnék megdugni. Oké, én nő vagyok, könnyen beszélek, de ha belegondolok hogy egy idegen emberre kéne ráizgulnom akit még megérinteni se szeretnék, asszem nem tudnék őszintén mosolyogni.
Szerintem fontos hogy valamilyen szinten megbízz a partneredben és kedveld a társaságát, akkor is ha alkalmi dolog. Ez lehet hogy csajos rinyálás, de hiszem, hogy a férfiak sem egyformák,és van akinek igénye van valamilyen szintű érzelmi kötődésre, mások meg megdugnak mindent ami csak lelassít.
Ha csak kémiát akarsz, de nem áll fel rendesen a prostira, arról nincs is véleményem, egyszerűen nem értem, keress másik prostit, hátha jön a nagy kémia.
Ha a keringéseddel van a baj, akkor azt lehet orvosolni. Rendes orvosi segítséggel, de életmódváltással is. Ez utóbbi garantáltan segítene a párkeresésben is.
Ha csak a kémiáról szól számodra a párkeresés, akkor merevedési képességek nélkül nem nagyon van értelme nyomatni a dolgot, ennek ellenére az igény és a vágy ugyanúgy benned lesz a dolog iránt, csak még frusztrálóbb lesz a tény, hogy nem tudsz még magadnak sem teljesíteni. Egyébként az aszexuális nők esetében a megcsalástól pl garantáltan nem kéne félned, szóval nincs miért nem megbíznod bennük. De nyilván ha te szexuális jellegű kapcsolatra vágysz, akkor annak nem az a módja, hogy an-bloc lemondasz az egészről, hanem megoldást keresel a problémádra.
Lógó kanócnál segít a petrezselyemgyökér.
Csak jó erősen mellé kell kötözni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!