Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban ilyen sok lúzer pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen sok lúzer pasi van az országban, akik nem tudnak összeszedni egy nőt sem, vagy ami itt van, csak egy hangos kisebbség?

Figyelt kérdés

Dunát lehetne rekeszteni azokkal a kérdésekkel, mikben kb. 25 éves srácok újra és újra leírják, hogy nem volt még senkijük, hogy a nők levegőnek nézik őket, stb. (szokásos szöveg...)

Úgy tűnik sokan vannak. Tényleg ilyen sok lúzer van ebben az országban?

A másik: minek ezeket a kérdéseket mindig kiírni, amikor ugyanazt lehet rá válaszolni, mint a tegnapi ugyanolyanra?

2020. márc. 6. 01:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha most visszagondolok a régi osztálytársaimra általános suliból, gimnáziumból, akkor egyetlen srácot tudok, akiről tényleg azt tudom mondani, hogy esélytelen, hogy valaha is párt találjon, de ő valószínűleg diagnosztizálatlan értelmi fogyatékos, szóval messze nem az az egyetlen hibája szerencsétlennek, hogy nincs béemvéje vagy mittudoménmilyen drága szarja. Egyetemen is van egy csoporttársam, akiről a jelenlegi állapotában nem tudom elképzelni, hogy bárki is vonzódjon hozzá, de szerintem benne azért van potenciál. Ő pl egyébként jól is kinézhetne, ha hajlandó lenne legalább hobbi szinten valamit sportolni, de saját bevallása szerint még soha nem sportolt, ezért nem csak simán vékony, hanem konkrétan egy csontváz. Személyiségre annyira nem ismerem, de a minimális beszélgetéseink alapján kedves, vicces, értelmes srác. Viszont egyáltalán nem is próbál beszélgetni senkivel, csak akkor válaszol, ha valaki hozzászól. Ha egy tanár kérdezi, akkor annyira zavarban van, hogy képtelen válaszolni még egy egyszerű, totál triviális kérdésre is. Egyszerűen neked kell egyedül vinni a beszélgetést, ha szeretnél tőle bármit is, ő totál passzív, bármibe beleegyezik. Annyira ügyetlen, életképtelen és szociálisan alulfejlett, hogy egyszerűen azt sem nézi ki belőle az ember, hogy a saját seggét ki tudja törölni egyedül. Viszont ezek egyike sem olyan tulajdonság, amin ne lehetne változtatni, ha odateszi magát valaki. Csak így együtt annyira sok az egész, hogy ha most barátnője lenne, akkor a csaj inkább lenne az anyja, mint a társa.

Rajtuk kívül az összes srác, akiről valaha azt gondoltam, hogy sosem lesz párjuk (vagy esetleg melegek) gond nélkül talált barátnőt (vagy többet is) tiniként, van közöttük, aki már nős és gyereke is van.

2020. márc. 6. 08:17
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

Biztos van olyan férfi. Az ismerőseim közül, 100 ból 98-nak van párja, barátnője. Magaságtól, kinézettől, kortól függetlenül.

Minek ide kiírni olyan sűrűn? Valahol, biztos jó kiadni a fájdalmaijat. A valós, s a véltet. Ugyan az, mint a napi 100 - utálom az anyósomat- kérdés.

2020. márc. 6. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Fájdalmaikat.
2020. márc. 6. 09:35
 14/19 anonim ***** válasza:
67%

Lol.

Nem vagyok szűz, és volt már pár kapcsolatom, meg egyéjszakásom is, így a gyönyörű "incel" szó nem teljesen illik rám, meg a lúzer se, de...

Azért elárulom hogy még így is, én is tisztán látom és megélem azokat a nehézségeket amikről itt sok pasi ír. De mindegy is, mert úgysem hiszitek el, szerintetek ez csak "picsogás". Szerintem meg a valóság. Bár honnan is tudnátok, hiszen nem élitek meg.

Ezért aztán teljes szívemből kívánom, hogy következő életetekben szülessetek újjá egy minden tekintetben átlagos pasiként, akkor majd talán végre felfogjátok, hogy amíg egy átlagos nőnek havonta minimum 1 érdeklődője van, és például suliban, munkahelyen is elérheti hogy kivételezzenek vele csak azért mert nő, addig egy átlagos pasiként örülhetsz ha évi 1 randi összejön (és jó eséllyel abból se lesz pár hónapnál hosszabb kapcsolat), és mindenért keményen meg kell dolgoznod kiskapuk nélkül.

2020. márc. 6. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem pedig sokan vannak csak nem beszélnek róla, illetve nem itt vannak.

Senkire nincs ráírva az utcán, hogy mivel kínlódik.

Munkahelyen nem mutathatja, hogy kínlódik mert a végén még a depissége miatt elküldenék.

Ez olyan mint a mosolygós vidám depresszió.

2020. márc. 6. 10:41
 16/19 anonim ***** válasza:
42%

"hogy a nők levegőnek nézik őket, stb. "

Én meg a nőket, mivel nincs pozitív hozadéka h eltartod, meg a kedvébe akarsz járni. Egyébként 6-os jól leírta, a férfiak alsó 80%-a mulya lett, a felső 20% meg agresszív, a nők meg követelőzőbbek (ebbe buknak bele idővel) és butábbak. Sokan összekeverik a dominánsabb nő kifejezést az asztaltütő nekem jár mert hisztizek vagy otthagylak királylánnyal.

[link]

Ez a valós probléma és ezt látod kivetülni (itt is).

2020. márc. 6. 10:45
 17/19 anonim ***** válasza:
17%

14#

Átlag pasi vagyok, vagyis szerintetek inkább átlag alatti (165cm magas), mégsem rinyálok itt, mint egy hisztis óvodás.

Nyafogás helyett én inkább ismerkedtem és ennek az lett az eredménye, hogy egy gyönyörű lánnyal vagyok kapcsolatban immár 5 éve.

Ha ti is foglalkoznátok magatokkal, legyőznétek a komplexusaitokat, kiderítenétek, hogy mi a valódi probléma veletek és kimennétek a világba akkor nektek is lennének sikereitek. De ugye neten nyüszögni, meg redpill oldalas baromságokkal hergelni magatokat sokkal egyszerűbb. De ha nektek ez így jó, hogy teljesen egyedül, vagy max egy hónapos kapcsolatokkal éltek le egy egész életet, akkor folytassátok nyugodtan tovább amit most csináltok

2020. márc. 6. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
82%

"egy gyönyörű lánnyal vagyok kapcsolatban immár 5 éve."

Térjünk rá vissza majd, mikor ellopta a fele királyságod (feltéve ha te raktad össze és nem te éldegélsz férfi létedre a másikon) válás címszóval, mert a hipergámia dolgozik ám, s csak idő kérdése és dobbant. De kívánom neked h ne így legyen.

2020. márc. 6. 11:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek valamilyen oknál fogva nem jön össze és nem is próálkozik biztos DE, tegyünk már különbséget két embertípus között. Én jól nézek ki, nem vagyok csóró, van munkám stb stb, mégis életem nagy részét kapcsolaton kívül töltöttem. nem vagyok szűz, volt pár rövidebb kapcsolatom /kalandom , de olyan nőt nem találok akibe szerelmes lennék. Ha leadnám az igényeim és annyi lenne a lényeg, hogy luk legyen rajta (mint a másik kategóriának amire mindjárt kitérek) akkor lenne. Na és akkor a másik az az aki bárkivel hajlandó kapcsolatba lenni. Ott egy nő, talán elfogadhatóan néz ki, hajlandó vele szóbaállni és nekik ennyi kell a kapcsolathoz. Nekem ez max egy egyéjszakáshoz elég, nem ahhoz, hogy valakivel hosszútávú kapcoslatba lépjek és potenciálisan elvegyem. Nem arról van szó, hogy lukat nem tudok találni, vagy h nem kapnék stb stb hanem olyat nem találok aki velem kompatibilis. Ez inteligenciától is függ többek között. Meg akkor vannak akik a munkára koncentrálnak erőteljesen azokban az években és nem egy 150 ezer forintot fizető nem túl megeröltető helyen dolgoznak (és nem is a szüleikkel pénzeltetik maguk).. amellett elég kevés idő marad csajozásra. Én nagyon messze vagyok a lúzertől és attól, hogy épp nincs barátnőm biztos, hogy nem fogom annak érezni magam,de köszönöm kérdésed. Önállő vagyok anyagilag meg minden máés szempontből és nem vagyok rászorulva, hogy elviseljek bárkit akit nem akarok elviselni. 23F
2020. márc. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!