Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min múlik egy férfi választása?
Az a csaj nyertes aki iránt a férfi első találkozás alkalmával vonzalmat érez.
Még véletlenül sem kell,hogy beajánlja magát,szemezgessen, flörtöljön. Mindegy mit tesz, ha bejön a pasinak, akkor kell Neki bármit tesz/nem tesz, ha nem jön be,akkor bevetheti magát bárhogy, akkor se fogja elérni a célját. Egyszer, esetleg..ha felkínálkozik, de tartós kapcsolat nem lesz az ilyenből.
Hát biztos én vagyok csak valami kenyai murunga, de én szeretem meghódítani az adott nőt, nyilván egy fajta kölcsönös vonzalom nélkül nem megy.
Nálam már jópár esetben előfordult, hogy az a nő , aki nyomult, aki azt mutatta hogy ő mindenáron meg akar kapni engem, azt pont lesz*rtam..
„Az a csaj nyertes aki iránt a férfi első találkozás alkalmával vonzalmat érez.”
Ez sem igaz. Az új munkahelyemen az egyik lány eleinte egyáltalán nem volt szimpatikus. Pár hónap telt el és már folyamatosan keresem a társaságát, állandóan ő jár a fejemben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!