Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Min múlik egy férfi választása?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik egy férfi választása?

Figyelt kérdés
Az a csaj a nyertes , aki KONKRÉTAN be is ajánlja magát nemcsak szemezget , meg flörtöl ?
2020. márc. 5. 08:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ski jobban tetszik neki.
2020. márc. 5. 08:02
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Az a csaj nyertes. A fodijat elviheti. Mondjuk az autoban rabukhat a ferfi nyitott sliccere.
2020. márc. 5. 08:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem hiába tetszik neki egy csaj jobban, mert az nyer, aki meri találkára hivni
2020. márc. 5. 08:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a csaj nyertes aki iránt a férfi első találkozás alkalmával vonzalmat érez.

Még véletlenül sem kell,hogy beajánlja magát,szemezgessen, flörtöljön. Mindegy mit tesz, ha bejön a pasinak, akkor kell Neki bármit tesz/nem tesz, ha nem jön be,akkor bevetheti magát bárhogy, akkor se fogja elérni a célját. Egyszer, esetleg..ha felkínálkozik, de tartós kapcsolat nem lesz az ilyenből.

2020. márc. 5. 08:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem úgy nézett ki, hogy mikor meglátott , leakadt és én is, de utána más csaj után is beindult
2020. márc. 5. 08:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pasitól függ. De ha szexre vágyik, akkor nyilván az fog kelleni neki, aki hamarabb beadja a derekát és még megüti a minimális mércét. Szóval ilyen alapon igen, amelyik csaj teper a srác után, az lesz a nyertes.
2020. márc. 5. 09:01
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Hát biztos én vagyok csak valami kenyai murunga, de én szeretem meghódítani az adott nőt, nyilván egy fajta kölcsönös vonzalom nélkül nem megy.

Nálam már jópár esetben előfordult, hogy az a nő , aki nyomult, aki azt mutatta hogy ő mindenáron meg akar kapni engem, azt pont lesz*rtam..

2020. márc. 5. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak férfiak akiket a nemi ösztönük irányít meg olyanok is, akiket nem. Akiket nem, náluk nem feltétlenül lehet testiséggel célt érni.
2020. márc. 5. 10:28
 9/9 anonim ***** válasza:
83%

„Az a csaj nyertes aki iránt a férfi első találkozás alkalmával vonzalmat érez.”

Ez sem igaz. Az új munkahelyemen az egyik lány eleinte egyáltalán nem volt szimpatikus. Pár hónap telt el és már folyamatosan keresem a társaságát, állandóan ő jár a fejemben:D

2020. márc. 5. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!