Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezek közül mi jelent számotokra kizáró okot komoly kapcsolatra?
1. Lógó has. Ilyen: [link]
2. Gyerek az előző kapcsolatból.
3. Mellmutogatás Steel Panther koncerteken.
4. Olyan barna mint Barack Obama.
5. Rendszeresen öl meg csirkéket.
6. Annyi tetoválás, amennyi Skylar Greynek van. https://www.youtube.com/watch?v=JnYcnfMlmR4
A csirkeölést nem tudom elfogadni.
A többi további feltételekkel elfogadható.
1-3 alapból kizáró ok.
négyes semleges.
ötös érdekes, de mivel napi szinten eszek húst, ki vagyok én, hogy emiatt ne lehetne kapcsolat
6. kizáró ok, főleg az ujjakon lévő tetoválás annyira ócska.
1. lógó has az még pont belefér.
2. (kizáró) kössz de más gyerekét nem nevelgetem
3. nemtom, mi a tököm az a Steel Panther, ha ez csak 1 alkalom volt, akkor ok.
4. bőrszín nem oszt nem szoroz
5. ha pusztán táplálkozási célból teszi, és az állatok nem szenvednek, akkor ok.
6. (kizáró) utálom a tetoválásokat (1-2 kisebb még belefér ha ízléses, de ennyi biztos nem)
1.Ez nem olyan vészes
2.Kizáró ok, egyértelműen!
3.Nem tudnom ki az a Steel Panther, de alapvetően az ilyen bohóc magamutogatás kizáró ok.
4.Mivel Magyarországon ez cigányt jelent, így kizáró ok, bármennyire is nem "korrekt politikailag". Ha itt élő latina vagy fekete akkor még lehet róla szó, ha értelmes, nem mélyen vallásos (a la latinák) vagy ilyen unga-bunga felfogású, mert "otthon a törzsbe úgy szoktuk elűzni az oroszlánokat". De cigány az kizárt, még ha ő maga normális is, ott a "kiccsálád" akik már általában nem. Amúgy ez a pont nagyon összeforr a 2.ponttal.
5.Nálunk az egész család érintett a la gyerekkorom csirkevágásai.
6.Magamutogató bohóckodás a sok tetkó is, így ez is kizáró.
Szóval mind kizáró ok, kivéve 1 és 5.
Kérdező, az nem lógó has. Muffin top a neve, mikor a gatya felett összegyűl a háj. Ha leveszi a nadrágot, nem biztos, hogy lóg.
Ez a lógó has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!