Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma már ritka az olyan 35-40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már ritka az olyan 35-40 éves férfi aki gyereket szeretne?

Figyelt kérdés

Úgy tapasztaltam,hogy akinek ilyen idősen nincs annak azért nincs mert nem akar.

Vagy ha elvált és van neki előző kapcsolatból akkor meg még egyet nem akar ...

Kicsit ördögi kör

2020. márc. 1. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokan vannak akik szeretnének, csak:

- nincs partnerük

- nincsenek meg az anyagi körülmények

- próbálkoznak, csak nem jött össze

A férjem most 33 éves, én 27. Nagyjából 3 év múlva tudunk gyereket vállalni, mert akkora lesz meg a házunk. Én nemrég fejeztem be a mesterképzést, szóval egyszerűen nem volt mire családot alapítani, csak a férjem jövedelmére pedig semmiképp se akartam szülni. Adok magamnak még pár évet a munkaerőpiacon, utána vágunk csak bele. A férjem is jónak látja így. Nincs még gyereke neki se és nekem sem, előző kapcsolatokból

2020. márc. 1. 17:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Biztos vannak.

Én pont 35 vagyok és azért nincs gyerekem mert nem akarok, és soha nem is fogok.

És sok kapcsolatom ért már emiatt véget. Pedig ezt érthetően közöltem és megbeszéltük az elején és a nő sem akart. Aztán valahogy ez megváltozott bennük.

2020. márc. 1. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!