Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerűbb, halk szavú fiút van olyan lány aki vonzónak talál?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék barátnőt, de sajnos ilyen típusú vagyok, így nem nagyon vagyok korombeli lányok közelében, neten meg senki nem ír vissza.2020. febr. 29. 22:32
11/13 anonim válasza:
Van olyan nő igen.
Eddig nekem kettőt is sikerült találni.
12/13 anonim válasza:
Nincs, hacsak nem nézel ki hiper-szuper-extra jól. Minden nő az extrovertált férfiakra bukik.
13/13 anonim válasza:
Vannak ilyen lanyok csak nem ezen a bolygon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!