Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet velem a gond, ha senki nem lesz belém szerelmes?
Figyelt kérdés
Felnőtt férfi létemre, még sosem volt belém szerelmes senki. Volt pár kapcsolatom, de max szerettek. Mindenki azt mondja, h milyen rendes pasi vagyok, figyelmes, kedves, vicces... Viszont mindenki szakít velem, mert "nem érez pillangókat a hasában", " nem szerelmes belém" , " nincs meg a szikra"...
Külsőmmel nincs gond, teljesen átlagos vagyok.
Ti ismertek ilyen pasikat, mint én? Mi velük a gond? Mi az amin változtatni kellene?
2020. febr. 29. 08:15
11/15 anonim válasza:
Figyelmes,vicces kedves,ezeket kissé unalmasnak találják.Te inkább jófiú vagy,legyél kicsit merészebb.
12/15 anonim válasza:
Nekem sem mondta még soha senki, hogy szerelmes lenne belém, párkapcsolatom sem volt soha, meg úgy egyáltalán semmi. Tetszeni... háááát... egy-két lány mondta, hogy tetszem neki, de ennyi, és persze én is sokszor megkaptam, hogy pedig jó a humorom, rendes vagyok, értelmes, sokan csodálkoznak is, hogy miért nincs senkim. (Jó, az önbizalmam nem igazán verdeste sohasem az egeket, és egész életemben visszahúzódó voltam, így ez is biztosan szerepet játszik.) Amúgy amikor megkérdeztem a lányokat, hogy mégis min változtassak, mi a baj velem, aki válaszolt, az azt mondta, hogy nincs velem semmi baj. Hát ez nagy segítség volt, köszönöm. Mondjuk én már ott tartok, hogy nem is igazán érdekel az egész, néha persze szar érzés a magány és a sikertelenség, de próbálok túllépni ezen.
13/15 anonim válasza:
lehet nem elég jó a szextechnikád... a jó és heves szex hozza meg a nőkben a szerelem érzését!
14/15 anonim válasza:
Egyébként vicces és vicces között is nagy különbség van. Szóval ha valakit megnevettetsz, attól még nem leszel vonzó. Vannak kicsit(vagy nagyon) fárasztóan vicces emberek is, persze, nevetünk, de otthonra nem kéne.
15/15 anonim válasza:
Szerintem nem magadon kellene változtatni és ne hidd hogy unalmas vagy, egyszerűen csak nem találtad meg a hozzád illő embert. Ne változtass magadon, mert akkor csak meg kellene játszanod magad és nem ismerik meg a valódi éned, ami a leírtak alapján nem mondom elég jól hangzik. Csak maradj önmagad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!