Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb tényleg ilyen?
Nem hisztinek szánom a kérdést,csak mióta ismerkedem,ez van.
Nem beszelek túl sok férfival,még kevesebbhez kerülök közel,és mégis a legtöbb a szexre utazik.
Én komoly kapcsolatot keresek,ezért ertelemszerűen nem fekszem le olyannal,aki ebben nem partner. Akkor jön az,hogy megpróbálja elhitetni,hogy ő is komolyat akar.
A végén viszont mindig kibukik,hogy semmi mást a szexen kívül.
Elég hervasztó érzés,hogy még annyira sem tisztelik az embert,hogy ezt őszintén elmondják. Igaz,ismerkedésem során ez a második ilyen férfi volt,de csalódott vagyok.
Van ilyen is, olyan is. 2 pasi alapján ne általánosíts.
Ha 5 ilyen jön sorba, akkor változtass a választási módszereden.
F
#3 Nem módszer szerint választok,én csak ismerkedem,és ha szimpatikus a fiú,akkor randi és stb.
#4 Igen,egy egészséges férfinak fontos a szex,de ezt egy normàlis ember nem hazudozással akarja elérni. Lehet ezt tiszta úton is.
#6 Nem is szidom az összes férfit,ahogy ki is emeltem.
Én ezt nem azért írtam ki,hogy bárkit szidjak,pusztán most kezdtem aktívan ismerkedni,és ez meglepett. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!